Новини » Тунинг

Volvo показа новите S60 и V60 Polestar



Admin26.11.2013г 

Volvo показа новите S60 и V60 Polestar Volvo разпространи първата официална информация и снимки за новите S60 и V60 Polestar, които ще бъдат лансирани на пазара през юни следващата година. За момента, от компанията възнамеряват да предложат автомобилите в Канада, Холандия, Япония, Швеция, Швейцария, Великобритания и САЩ, но е възможно да ги лансират и в други държави.

Спортните версии на двата автомобила са разработени на базата на серийните им варианти, но са сериозно доработени за подобряване на динамиката на пътя. Преработени са окачването, спирачната система и двигателя, а специално за модификацията Polestar, колите са оборудвани и с нов аеродинамичен пакет.

Задвижващият агрегат е трилитров, шестцилиндров, редови, турбо, с максимална мощност от 350 конски сили при 5700/мин и 500 Нм, комбиниран с роботизирана шестстепенна предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела Haldex. Ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено за 4.9 секунди, а максималната скорост на движение е електронно ограничена на 250 км/ч.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама