Новини » Тунинг

Ferrari 458 Italia посветен на легендата от F1 Ники Лауда



Admin04.12.2013г 

Ferrari 458 Italia посветен на легендата от F1 Ники Лауда

Ferrari показа вариант на модела си 458 Italia посветен на легендарния пилот от Формула 1 Ники Лауда. Bерарито по някаква случайност се показва почти едновременно с премиерата на филма “Rush”, посветен на епичната битка, съперничество и приятелство на две велики имена в историята на Формула 1 – Джеймс Хънт и Ники Лауда от 70-е години на миналия век.

Това уникално Ferrari е персонализирано с цметове на марката от Маранело, използвани в средата на 70-е години на миналия век. Покривът е бял, пресечен надлъжно от цветовете на италианския национален флаг със златни кантове.

Автомобилът е направен по специалната програма за уникалност и персонализация на моделите на Ferrari - „Tailor Made“ при съдействието на дизайнерите от Style Centre на Маранело. Вътре също са използвани мотивите на националния флаг върху централната конзола и седалките.

Спортният аспект е акцентиран с едрите червени шевове на тапицерията, с лоста за смяна на предавките тип F1, както и с LED-светлините на приборното табло и инструментите. За цената на това уникално ферари, обаче, не се съобщава нищо.
Източник:Ferrari-458-Italia-посветен-на-легендата-от-F1-Ники-Лауда" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама