Новини » Автоновини

Порше София Запад спечели престижната титла на Shell „Автомобилен сервиз на годината“ 2013



Admin09.12.2013г 

Порше София Запад спечели престижната титла на Shell „Автомобилен сервиз на годината“ 2013

В третото издание на конкурса „Автомобилен сервиз на годината“, организиран от Shell България и икономичните горива Shell FuelSave, голямата награда „Сервиз на годината“ за 2013 г. беше присъдена на „Порше София Запад“. Сервизът получи най-висока комплексна оценка от вота на експертното жури и онлайн гласуването на клиенти. „Порше София Запад“ зае и първото място според оценката на журито и в категорията „Голям мултифункционален сервиз“.

„Управителят на комплекса и мениджърът на сервиза eжедневно решават ситуации, за да отговорят на високите очаквания на клиентите. За нас девизът „Напредък чрез техника” е ангажимент пред тях и в сферата на следпродажбеното обслужване. Всеки притежател на автомобил, продаден в комплекса, може да бъде загубен заради некачествено сервизно обслужване. Затова ние казваме: Търговецът продава един автомобил, а сервизът всеки следващ. Колегите имат значителен принос за изграждане на лоялността към марката и постигане на клиентско удовлетворение“, сподели Димитър Благов, мениджър на сервиза „Порше София Запад“ .

Порше София Запад” е официален дилър на Ауди АД в България. Сервизът на комплекса е единственият оторизиран сервиз на Ауди АД за района на София. Той е сертифициран по изискванията на ISO 9001:2008 от TÜV SÜD Managment Service GmbH и съществува от март 2005 г. Към настоящия момент в него работят 53 висококвалифицирани служители. Сервизът разполага с много добра материално-техническа база и ново модерно сервизно оборудване. Извършват се всякакви ремонти, основно на автомобилите от марката Ауди. Работи само с оригинални резервни части, за които важи гаранцията на завода производител и предлага и осигурява на своите клиенти заместващи автомобили. Средно на ден се сервизират около 42 автомобила.

Ежегодно се организират сезонни кампании. Допълнително към тях се предлага и програмата на вносителя Service 4+, която е за автомобили над четири години. Тя има за цел да запази клиенти в сервизите и след 4-тата година на автомобила. Сервизните пакети дават на клиента ценово предимство между 20 и 40%, в зависимост от типа пакет и автомобила. С тях се покриват по-голямата част от извършваните ремонти на автомобилите между 4 и 12 годишна възраст. Очакванията на вносителя са да запази своите клиенти в официалните сервизи през целия период, а не само в гаранционния.
На територията на сервиза е осигурен и интернет, има кафене за клиентите и помещения за отдих на служителите. Осигурени са и достатъчно места за паркиране на клиентите. Работното време на сервиза е: понеделник - петък от 08,00 часа до 19,00 часа, а в събота от 10,00 до 17,00 часа.
 




Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама