Новини » Автоновини

Новият Peugeot 108 – елегантен стил, високотехнологични фарове и динамични лини



Admin07.03.2014г 

Новият Peugeot 108 – елегантен стил, високотехнологични фарове и динамични лини

Новият Peugeot 108 – със своя елегантен стил, подсилен от високотехнологични фарове и динамични линии – ви дава свободата да притежавате уникален автомобил чрез възможности за избор на силует, интериор, цветове и още много. Най-трудната част е да направите своя избор.
Ако се спрете на хечбек версията на 108, имате възможност да избирате между 2 двуцветни варианта на модела, които се предлагат ексклузивно за хечбека с 3 врати: лилаво (Red Purple) и галско сиво (Gris Gallium) или бяло (Blanc Lipizan) и позлатена мед (Aikinite). Също така може да участвате в оформянето на стила на своя PEUGEOT 108 благодарение на 7 теми за персонализация и 3 различни интериора.

Спирайки се на PEUGEOT 108 TOP! вие избирате цвета на покрива.
Черен, сив или лилав? Това може да се съобрази и с цвета на aвтомобила, където се предлагат 8 възможности.
Който и силует да изберете, 108 и 108 TOP! ще ви предложат нови възможности за свързаност с вашия смартфон. Благодарение на новия комуникационен протокол Mirror Screen*, големият сензорен екран на 108 се превръща в огледало на смартфона на потребителя. Също така, новият представител на марката е високо оборудван: камера за задно виждане, климатроник, безконтактен достъп и стартиране на автомобила...

Модерен и с много таланти, новият PEUGEOT 108 не забравя и най-важните качества за сегмента. Той се придвижва в града благодарение на неговата компактност и пъргавост. 108 е изключително икономичен благодарение на неговите 3-цилиндрови двигатели.


* MirrorLinkTM е комуникационен протокол, разработен от консорциума Car Connectivity, включващ големи производители на автомобили и електроника, както и създатели на приложения.




Коментари

Добави коментар

Реклама