Новини » Крими

Осъждан крадец на коли пак е хванат за кражба на автомобил



Admin26.03.2014г 

Осъждан крадец на коли пак е хванат за кражба на автомобил

За противозаконно отнемане на МПС, в ареста на Седмо РУП в София е задържан 25- годишният А.А. от Елин Пелин – осъждан за кражби на МПС. Криминалистите работили по сигнал от 19 март за откраднат лек автомобил „БМВ“, паркиран пред адрес в „Студентски град“. По думите на собственика това се е случило за времето от обяд на 17 март до около 12.00 часа на 19 март.

В хода наразследването, в което се включили и служители на сектор „Престъпление свързани с МПС”- СДВР, още на следващия ден, откраднатата кола била открита, паркирана в района на станция „Лифт Симеоново”. Криминалистите внимателно планирали следващите си действия и при осигуреното на място наблюдение засекли млад мъж, който се качва в колата. Така докато поставял ключа в стартера, той попаднал в полицейския капан. При опит да потегли същият бил задържан.

След доклад на събраните по случая материали в Софийска районна прокуратура А.А. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 500 лева.




Коментари

Добави коментар

Реклама