Новини » Момиче на деня

Алекса Чанг



Admin14.05.2014г 

Алекса Чанг

Крис Мартин, вокалистът на група "Coldplay", вече има ново гадже и това е красавицата - модел и ТВ-водеща Алекса Чънг, която е пълна противоположност на бившата съпруга Гуинет Полтроу и вече е заменил актрисата с красавицата Алекса Чънг, съобщава temadaily.bg.

След като в края на февруари звездите публично обявиха раздялата си, слуховете веднага свързаха рокера с 30-годишната британка. На няколко пъти медии засичат новата двойка в барове из лондонските улици, изглеждащи във видимо добро настроение. "Изглежда Крис и Алекса се познават много добре. Бяха много усмихнати и дори ни помолиха да наглеждаме нещата им, докато изпушат по цигара навън", разказва източник на британско светско списание.

Според свидетели на въпросната вечер, Мартин се е държал много приятелски и разговарял с всичките си фенове за сметка на Алекса, която присъствала безучастна. "Забелязах Крис и го попитах дали е певецът, за който си мисля, а той с усмивка ми отговори, че по принцип е, но не и тази вечер", разказва фен на звездата.

Новата двойка се познава от около година, но нещата между двамата очевидно са се задълбочили след раздялата на Крис с Полтроу. "Алекса се отнесе много спокойно и с разбиране, оставяйки Крис да се уточни с бившата си съпруга и да оформи развода си с нея. Тя не иска да го притиска или да се кара с него", коментира източник на списание "Heat".




Коментари

Добави коментар

Реклама