Новини » Тунинг

Tuning Show 2014 ще се проведе този уикенд



Admin06.06.2014г 

Tuning Show 2014  ще се проведе този уикенд

Това е уникално по рода си шоу - микс от адреналин, сексапил и пушек на гуми. Автомобилното събитие на 2014-та, което определено не трябва да пропускате, е мащабен проект, който по традиция се състои всяко лято. Горещите точки са разпределени в две вътрешни изложбени зали и външни площи за атракции. Общата площ на шоуто е 8000 кв.м, а посетителите над 10 000.

Повече от 200 изложени автомобила, джипове и мотори са представени на вниманието на зрителите, обособени в различни категории: кар аудио, цялостен и силов тунинг. На външните изложбени площи могат да бъдат видяни също и състезателни, суперкар, офроуд, драг и други модифицирани автомобили.

Тази година посетителите ще могат да наблюдават едни от най-добрите дрифт пилоти в страната в режисирано дрифт шоу на специално обособено трасе. Към програмата на Drift Weekend ще се включат и някои от най-атрактивните стънтъри с техните атрактивни мотори.

Веднага след това в Erotic Car Washшоу красивите момичетата на Tuning.bg демонстрират как трябва да се грижим за своя автомобил. Всеки желаещ срещу скромно заплащане може да усети тръпката да управлява супер спортен автомобил - Lamborghini или Ferrari!

Събитието ще се проведе в Интер Експо Център - София от 9 до 19ч. на 7 и 8 юни.





Коментари

Добави коментар

Реклама