Новини » Еко-ауто

Зелено бъдеще за ВИП клиенти на Йелоу такси



Admin31.07.2014г 

Зелено бъдеще за ВИП клиенти на Йелоу такси

КИА Оптима Хибрид се появи на българския пазар само преди месец. Освен големия потребителски интерес и положителни отзиви от медиите, имиджовият модел силно привлече вниманието на таксиметрова компания Йелоу 333. Във връзка с предстоящото пускане на нова луксозна услуга за ВИП клиенти, изпълнителният директор на Йелоу 333 АД - Калин Кокошаров тества новия хибриден модел на КИА.

‘Много луксозен и комфортен автомобил, толерантен към околната среда. Хибридът учи шофьора да кара по-икономично, да следи енергията, която изразходва при тръгване и генерира при спиране, както и цялостното ниво на екологично шофиране.’, сподели впечатленията си г-н Кокошаров и допълни: ‘КИА Оптима Хибрид има уникален дизайн, електронни системи и удобства отговарящи и на най-изискания вкус. Ще направим всичко възможно КИА Оптима Хибрид да стане част от нашия автопарк. Развиваме нова луксозна услуга, различна от таксиметровата, в която е много удачно да включим КИА Оптима Хибрид. Моделът ще бъде предназначен за бизнес клиенти, които имат нужда от персонален шофьор за няколко часа.’

На въпроса каква е идеята на бъдещата услуга за подбрани клиенти, г-н Кокошаров отговори: ‘Пазарът, който обслужваме има различни сегменти. Както знаете, Йелоу 333 вече над 16 години се доказва всеки ден и предлага достъпна и качествена услуга, както за корпоративните клиенти, така и за индивидуални клиенти, които търсят удобство и сигурност. Но нашите партньори вече ни подсказват, че е необходимо да направим още една стъпка в тази посока и да предложим услуга с изцяло персонализирано внимание към клиенти, търсещи най-високия клас транспортна услуга.’

КИА Оптима Хибрид е не просто обикновен хибриден седан, а съвършена комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. И ако физическата външност привлича, то вътрешната красота гарантира дълготрайно партньорство. Луксозният интериор на Оптима Хибрид съдържа изобилие от високо-технологични системи, които не само гарантират максимален комфорт, но помагат да осъзнаете колко средства за гориво спестявате и как да минимизирате вредния отпечатък върху околната среда.

За да бъде в услуга на природата КИА Оптима Хибрид е оборудвана с куп малки зелени помощници за по-голяма ефективност. Стилният 4.3" LCD дисплей изобразява графика на режима на работа на автомобила: електрически мотор или бензинов двигател. Индикира за моментен и среден разход на гориво. Информира за регенеративнтата система на батерията. EV модулът показва задвижването на автомобила от енергията в батерията. Независимо от шофирането в града или на магистрала, двигателят на Оптима Хибрид балансира ефективното с динамично управление като осигурява плавен преход от електрически режим към хибридно задвижване. КИА Оптима Хибрид се предлага със 7 години гаранция (или 150 000 км) и MiFi портативно безжично устройство за постоянна интернет връзка.




Коментари

Добави коментар

Реклама