Новини » Автоновини

Новата SKODA Fabia: Поглед към предното табло



Admin26.08.2014г 

Новата SKODA Fabia: Поглед към предното табло След като разпространи първите официални снимки на екстериора на изцяло новото поколение Fabia, днес Skoda демонстрира и дизайна на предното табло на новия си автомобил.

От Skoda коментират, че новата Fabia продължава традицията на модела, като предлага компактни външни габарити, но и впечатляващо просторен и хитроумен интериор, както и най-голямото в сегмента си товарно отделение. Пътниците ще могат да разчитат на повече пространство за краката и раменете си, което факт въпреки по-малката с 8 мм дължина на колата.

Вместимостта на багажника на новата Skoda Fabia е 330 литра, което е с 15 литра повече в сравнение с актуалното все още поколение на модела. Свободният товарен обем може да бъде увеличен до 1150 литра, след сгъването на задните седалки. Ширината на достъпа до багажника е 1098 литра, а задната врата се отваря на височина от 1915 мм.

Новата Fabia ще бъде първата Skoda, оборудвана с технологията MirrorLink, която позволява безпроблемно синхронизиране на мобилен телефон с инфо-комуникационната бордова система. Новата технология идва с функционалност SmartGate, която дава възможност за експортиране на данни от бордовия компютър- като разход на гориво, средна скорост и други, към мобилен телефон през wifi мрежа.

Новото поколение на Skoda Fabia обещава и допълнително удобство с множество хитроумни решения, като стъргачка за заледени стъкла, обособено пространство за мобилен телефон, компактно кошче за боклук, допълнителни обезопасителни мрежи за товарното отделение, отделения за шишета и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама