Новини » Спорт

Над 90 голфъра ще се борят за международния финал на Peugeot GolfTour



Admin26.08.2014г 

Над 90 голфъра ще се борят за международния финал на Peugeot GolfTour

За пета поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot Golf Tour International. Над 90 голфъра се записаха за участие в турнира, който ще се проведе на 31 август в голф клуб „Св. София”, Равно поле. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда в отбори от по двама играчи.

В края на състезанието отборът, който е постигнал най-добър нетен резултат в серията INTERNATIONAL FINAL, се класира за Международния Финал. Победителите ще представят България на финала в Париж, който ще се състои на 14 и 15 септември 2014 г. в престижните голф клубове - Golf National и Saint Cloud.

Оригинална игра: две флагчета на грийна
Състезанието по двойки Peugeot Golf Tour е много по-забавно и дава възможност да се играят две различни флагчета. На 9 от 18-те грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки): бяло и синьо. Бялото флагче маркира лесна дупка, а синьото – по-трудна.

Всеки отбор има възможност да избере между три серии на игра:
Серия INTERNATIONAL FINAL (9 бели и 9 сини флагчета): с двама играчи на 18 дупки
Серия PEUGEOT (само бели флагчета): с двама играчи на 18 дупки
Серия 9 дупки (само бели флагчета): с двама играчи на 9 дупки

Отборът, който е избрал формулата INTERNATIONAL FINAL, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Изборът или не на формулата INTERNATIONAL FINAL трябва да бъде направен и анонсиран преди старта от дупка n°1. Той касае единствено отборите, които са решили да играят 18 дупки.

Голф турнирът ще стартира тази неделя в 10.00, а победителите в петото издание на формата ще станат известни в 17.00. Церемонията по награждаване ще се проведе в Клубната сграда на голф клуб „Св. София”.

Всички участници и гости на турнира ще имат възможност да направят тест-драйв на новия 508, 308 и 308 SW, избрани за Автомобил на годината 2014 в Европа, градският кросоувър 2008, многофункционалния 3008 с Grip Control. На разположение за тест ще бъдат и скутери и велосипеди Peugeot като най-голям интерес се очаква да породи скутерът на три колела Peugeot Metropolis.

Официални партньори на турнира са България Ер и Девин.
Източник: www.peugeot.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама