Новини » Автоновини

Dunlop става официален партньор на AMG Driving Academy



Admin01.09.2014г 

Dunlop става официален партньор на AMG Driving Academy

Dunlop анонсира, че вече е официален партньор на AMG Driving Academy за сезон 2014/2015. Тази инициатива е част от настоящото партньорство между двете компании Mercedes-AMG и Dunlop, които предлагат на пазара високоскоростни продукти.

Mercedes-AMG и Dunlop вече са си сътрудничали в миналото в редица успешни мотоспорт активности. Dunlop е официален партньор на AMG от 2011 и двете компании съвместно за разработили редица гуми за първоначално вграждане за различни автомобили на AMG.

Основавайки се на тези взаимотношения, сега AMG Driving Academy позволява на клиентите на AMG да изпитат високоскоростните гуми на Dunlop от първа ръка на пистата. Като част от споразумението Dunlop осигурява на 35 събития на писти през 2014 на AMG Driving Academy професионални услуги, включително мото гуми, опитни техници и обслужващ персонал. Клиентите на AMG Driving Academy могат да карат гама от AMG автомобили, оборудвани с високоскоростни гуми Dunlop, като A 45 AMG, CLA 45 AMG, SLS AMG GT FINAL EDITION и SLS AMG GT3.

Първоначално вграждане за много модели Mercedes-AMG
Настоящото партньорство между Dunlop и Mercedes-AMG също се основава на редица неотдавна одобрени гуми. Моделът на Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series, който е на пазара от 2012, е оборудван с Dunlop Sport Maxx Race. През 2013 със Sport Maxx RT са оборудвани A 45 AMG и CLA 45 AMG. И в двата случая гумите са избрани поради оптимизираното поведение при спиране и прецизното управление. Последният модел на SLS AMG GT също по избор се доставя в Dunlop Sport Maxx Race.

Гуми на Dunlop се монтират и на модели като ML 63 AMG или SL 65 AMG, за които Dunlop предлага одобрени за AMG гуми. Всички гуми са специално разработени от Dunlop за Mercedes-AMG и са маркирани с "MO" на страницата.
___________
За Dunlop
Dunlop е един от водещите производители на висококачествени и свръхвисокоскоростни гуми с впечатляващи успехи и опит в моторните спортове в света. Богатият опит на Dunlop w състезания води до разработването на иновативни технологии за гуми, предназначени за ежедневна употреба. Компанията винаги цели да увеличи удоволствието от шофирането , Dunlop предлага на всички видове шофьорите устойчивостта на най-новите технологии на гумите , включително гуми с RunOnFlat технология, която е монтирана на превозни средства , като например Mini , BMW Серия 1 , Серия 3 , 5 / 6 Series, X5/X6 и др.
Много от водещите производители на автомобили в света , включително и Alfa Romeo , AMG , Audi , Bentley , BMW, Jaguar , Lexus , Mercedes - Benz , VW и Porsche , годни Dunlop като стандартно оборудване.
За повече информация относно Dunlop, посетете: www.dunlop.eu




Коментари

Добави коментар

Реклама