Затвори
G-Profi MSH 15W-40G-Profi MSH 15W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 112.32лв.

www.maslagaz.com

Новини » Тунинг

Vilner с карбонова програма за новия Range RoverAdmin30.10.2014г 

Vilner с карбонова програма за новия Range Rover

Най-добрите автобиографии в света са две. Едната е продадена в милиони бройки, другата едва в няколко хиляди. Едната е на Уинстън Чърчил, другата е на Range Rover.
Дългата база на Range Rover Autobiography е черният етикет на двойното предаване и финият малцов дъх на луксозния транспорт. В тази кола има всичко и то е брилянтно.
Тунерите от Vilner обаче са склонни да добавят още нещо и то се съдържа в една дума: карбон. С него те подчертават огромния потенциал на 5 литровия бензинов V8 двигател с 510 к.с.

Пластмасовите акценти от екстериора са заменени с идентични елементи, но изработени ръчно от карбон. Свръхлекият и високотехнологичен материал е използван за направата на рамката около предрадиаторната решетка. От карбон са изработени и страничните лайстни, които свързват предните и задните врати.

Карбоновият пакет на Vilner за новия Range Rover предвижда още терапия за капачките на огледалата, част от предната и задните брони. Всичко това е увенчано с карбонови букви, които изписват бранд името на Range Rover върху предния и задния капаци.

„За разлика от автомобилните интериори на Vilner, които задължително са уникални, този карбонов пакет ще е първия продукт на нашето студио, което ще се предлага в ограничен тираж“, пояснява основателят на компанията Атанас Вилнер.

Естествено, момчетата и момичетата на Vilner не биха се задоволили само с карбонова терапия и внасят заплашителна нотка в излъчването на този Range Rover Autobiography с комбинация от гланцова и матова черна боя върху 21-цоловите джанти.

Това, което снимките на този Range Rover не показват е допълнително монтираната от Vilner звукова система, която с едно натискане на бутон „изправя“ ауспуховите гърнета на автомобила.

Все пак във всеки от нас дреме по един малък хулиган!

Източник: www.vilner.eu
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium 5W-40
Gazpromneft Premium 5W-40
Разфасовка: 1 литър
Цена: 8.18лв.
Купи