Новини » Крими

Трима мъже са задържани след проверки в автоморги в Сливенско



Admin19.11.2014г 

Трима мъже са задържани след проверки в автоморги в Сливенско

Полицейска операция за противодействието на престъпленията, свързани с моторни превозни средства, е проведена от служители на ГД “Криминална полиция”и колегите им ОДМВР-Сливен, с участието на служители от РИОСВ и Бюрото по труда. Проверени са две авто-морги в областния град и в село Чинтулово. В хода на акцията са открити два автомобила – единият - ВАЗ 2105, обект на кражба от град Карлово и Рено Клио – с наложен съдебен запор за продажба. Открити са две регистрационни табели и панорамно стъкло, за които след справка станало ясно, че са от автомобили с наложен съдебен запор.
Като извършители на кражбата на автомобила са установени и задържани трима мъже – от село Александрово и град Мъглиж, Старозагорска област.
За установените нарушения в обектите служителите на РИОСВ са съставили констативни протоколи по чл.155, ал.1 от Закона за опазване на околната среда. Управителите на проверените автоморги са били призовани в Инспекцията по труда, за да дадат писмени обяснения за установените там работници без трудови договори. Изготвени са предписания относно мерките за противопожарна безопасност в обектите.




Коментари

Добави коментар

Реклама