Новини » Любопитно

RENAULT, UNICEF и KNAPP заедно за благотворителна инициатива



Admin25.11.2014г 

RENAULT, UNICEF и KNAPP заедно за благотворителна инициатива

Renault, Knapp и Ауто Франс 3000 проведоха съвместно благотворително събитие през ноември в подкрепа на УНИЦЕФ и каузата им за борба срещу насилието над деца в България.

През септември, Renault лансира нова кампания на екстравагантния кросоувър Captur – Capture lifestyle, която бе разработена от българския екип на марката. За партньор бе избрана модната марка Knapp, която изработи три ексклузивни тоалета, които да подхождат на индивидуалността на Captur. През последните няколко месеца синият, оранжевият и черно-белият автомобил и съпътстващите ги модни визии обиколиха интернет мрежата, билборди, телевизия и списания.

Краят на кампанията на Renault Captur бе отбелязан през ноември с благотворителен търг, на който бяха разпродадени трите тоалета на Knapp, взели участие в рекламните визии. Всички гости получиха възможността да наддават за емблематичните рокля, костюм и гащеризон в цветовете на модерния Renault Captur. Събраните средства бяха дарени в полза на кампанията на УНИЦЕФ за създаване на комплексни услуги за деца преживели насилие.

Водеща на събитието бе очарователната Мария Силвестър, която се грижеше за доброто настроение на гостите. Посетителите също имаха възможността да видят и разгледат първи новата есенно-зимна колекция на Knapp - "Heidi meets Knapp", акцентираща върху геометрията, изчистените линии и прецизните форми.

Събитието се проведе в изцяло обновения и модернизиран шоурум на Ауто Франс 3000, внедрил най-новите стандарти за идентичност на Renault и Dacia.
Източник: www.renault.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама