Новини » Момиче на деня

Ролийн СтроусAdmin15.12.2014г 

Ролийн Строус

22-годишната брюнетка и студентка по медицина Ролийн Строус  стана Мис Свят 2014 г.  Конкурсът за красота се проведе в Лондон, предаде БТА. . Строус бе избрана измежду 121 хубавици от цял свят. Любителка на спорта и музиката бе фаворитка на букмейкърите.

Тя получи короната на красотата от филипинката Меган Йънг, която бе Мис Свят 2013. На сцената излезе и бившата носителка на титлата Мис Свят Айшвария Рей със семейството си.

"Южна Африка, това е за теб", каза новата кралица на красотата в залата в конферентния център "Ексел Лондон" на брега на Темза, където протече конкурсът.

Втора и трета по красота след Ролийн Строус са мис Унгария - Едина Кулсар и мис САЩ - Елизабет Сафрит.

Тазгодишният конкурс на красотата бе помрачен от убийството в Хондурас на претендентката за короната на Мис Свят - Мария Хосе Алварадо. Тя и сестра й били застреляни и телата им били намерени в деня, когато Мария трябвало да замине за Лондон за участие в конкурса. Новата Мис Свят ще отиде скоро в Хондурас, за да участва в благотворително построяване на училище, което ще бъде наречено на мис Хондурас - Мария Алварадо и на сестра й София.
Коментари

Добави коментар

Реклама