Новини » Автоновини

Renault Kangoo вече е в България



12.05.2008г 

Renault Kangoo вече е в България Обновеното поколение на Renault Kangoo вече присъства официално и у нас. Автомобилът се произвежда във Франция, в модернизираната фабрика МСА Мобеж и още с дебюта на модела през 1997 година неговият свеж и експресивен стил предизвика революция в сегмента на автомобилите, използвани за бизнес и за свободното време. Просторен и с много варианти на приложение, Kangoo се оказа успешен модел, като от дебюта му насам са продадени над 2 300 000 бройки. Новото Kangoo предлага много възможности за промени в пространството на купето. Практичният подход при създаването на автомобила и интериора му задават нови стандарти в този сегмент по отношение на ергономичния дизайн, вътрешното пространство и лесната експлоатация. Задната седалка е разделена в съотношение 60:40 и облегалката й се сваля лесно само с едно движение, за да се формира товарно пространство с плосък под. В някои от версиите на автомобила по същия начин се сваля и облегалката на предната дясна седалка, и така обемът на товарното пространство нараства от 660 литра на 2,8 кубически метра.
Още повече, в тази конфигурация на интериора, автомобилът може да превозва товари с дължина 2,5 метра. В новия интериор на Kangoo има място в обем на 77 литра за дребни предмети, а някои от решенията са заети от авиационната индустрия и пътническите самолети.
За по-високото ниво на безопасност на пътуващите, Новото Kangoo е оборудвано със системи, които помагат на шофьора, заети директно от модели от по-горните клас. Тук се включват автоматично включване на фаровете и чистачки с автоматични сензори за дъжд. Новото Kangoo се предлага с една до шест въздушни възглавници, предпазни колани с регулиране на затягането и ограничение на теглото и с конструкция на седалките, която не позволява потъването им отпред и отзад. В някои версии три от местата за пътници са оборудвани с точки за закрепване по системата Isofix, съобщава autopress.tv.


Коментари

Добави коментар

Реклама