Новини » Крими

Двамата мъже, дегизирани като жени, в открадната кола се опитаха да атакуват АНС на САЩ



Admin31.03.2015г 

Двамата мъже, дегизирани като жени,  в открадната кола се опитаха да атакуват АНС на САЩ

Охраната на американската АНС застреля един човек и тежко рани друг при опит на двамата да се врежат с кола във входа на Форт Мийд, щата Мериленд, където е централата на Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ, предаде Ройтерс, позовавайки се на източници от правоохранителните органи.

Двамата души в колата са се опитали да разбият вратата и първоначалните индикации са, че поне един от тях е сериозно ранен. Мотивите за инцидента все още са неизвестни, но източници от ФБР заявиха, че той не е свързан с тероризъм, а както изглежда - с местни престъпници.

Ен Би Си, позовавайки се на осведомени източници, съобщи, че двамата мъже били дегизирани като жени и се движели в открадната кола.

Телевизия Си Би Ес предаде, че в лекия автомобил са намерени оръжия и наркотици.

Разследването се води от службата за сигурност на АНС. Според нея също няма данни инцидентът да е бил опит за терористичен акт.

На разпространените снимки и видеозаписи се виждат двете коли пред входната врата на обекта, който се намира на около 30 километра североизточно от Вашингтон, и че спасители
са оказали първа помощ на ранен човек и са го качили в линейка.

Си Ен Ен излъчи кадри на засилено полицейско присъствие в района, на които се вижда поне една повредена кола, както и на качването на човек в униформа с носилка на линейка.

Източник и снимка: mediapool.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама