Новини » Еко-ауто

Ултрамодерни подгревни свещи PSG подобряват работата на двигателя



Admin09.04.2015г 

Ултрамодерни подгревни свещи PSG подобряват работата на двигателя

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) съобщи, че BERU®* отново е разширила гамата си от приложения за иновативни подгревни свещи PSG (Pressure Sensor Glow Plugs), насочена към следпродажбеното обслужване. Първата в света подгревна свещ, която позволява прецизно регулиране на горенето в реално време, е вече налична за Opel Cabriolet Cascada и носи името PSG 006. Произведени в съответствие с критериите за качество на оригинално оборудване, подгревните свещи BERU PSG представляват най-съвременна технология и дават възможност за спазване на най-строгите изисквания по отношение отделянето на вредните емисии.

Подгревната свещ PSG на BERU е вече налична за 52 автомобилни приложения, включително за моделите Audi, Opel и VW. С BERU PSG 006 - шестата модификация на подгревна свещ за марката, BERU демонстрира лидерство в сегмента на подгревните свещи. Чрез поставянето на подгревните свещи BERU PSG, се реализира по-високо налягане при модерните дизелови двигатели с намален работен обем. В допълнение на това, стандартните и бъдещите горивни процеси могат да бъдат максимално подобрени и може да се постигне постоянен контрол върху отделянето на вредни емисии по време на целия живот на двигателя.

За да постигне това, подгревната свещ BERU PSG използва иновативна метрология за всеки цилиндър за селективно измерване на цикличното и бързо променящо се налягане в горивната камера и продължително предаване на тази информация към контролната електроника на двигателя с помощта на специфичен за приложението електронен превключвател. Поради това, подгревните свещи PSG от BERU са от съществена важност за правилен контрол върху горивните процеси, което позволява съответствие с настоящите и бъдещи стандарти за изгорели газове.
„С това ново разширяване на гамата продукти за следпродажбено обслужване, марката BERU демонстрира още веднъж обхвата на продуктовото си портфолио,“ подчертава Берт Де Хаес, продуктов мениджър продукти за запалителната система за Европа, Близкия изток и Африка във Federal-Mogul Motorparts. „Компанията също така доказва водещите си технологични позиции като показва, че е способна да осигури бързо развиващият се автомобилен парк с иновативни и водещи за индустрията технологии”.

Новата подгревна свещ може да бъде видяна на щанда на Federal-Mogul Motorparts по време на изложението Tech-co Home Fair 2015 в Интер Експо Център в периода 12-14 юни 2015 година.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама