Новини » Автоновини

CITROËN AIRCROSS направи своя дебют на автомобилното изложение в Шанхай



Admin23.04.2015г 

CITROËN AIRCROSS направи своя дебют на автомобилното изложение в Шанхай

Седмица след разкриването на най-новия си концепт CITROËN AIRCROSS, който направи своя дебют на автомобилното изложение в Шанхай, Citroën повдига завесата и предоставя поглед върху процеса на изработването му с ново видео и ексклузивни кадри.

Разработването на концептуални автомобили е една от най-важните за Citroën дейности. Именно тук Марката демонстрира с пълна сила своите възможности по отношение на дизайн и технологии, представя елементи и тенденции, които ще бъдат актуални и ще отличават следващи модели Citroën. Извън стратегическата важност, създаването на концептуален автомобил е уникално изживяване за участниците в проекта от отделите дизайн, проучване и развитие, продукти и други.

Първите скици на екстериора и интериора на CITROËN AIRCROSS са направени преди повече от година, в началото на 2014. Цялостният макет, изработен от глина, който дава представа за реалните обеми на модела, е представен през юни 2014. Дизайнерите започват работа по шасито през септември, а сглобяването стартира четири месеца по-късно. Финалните щрихи на проекта са направени в края на март 2015.

Фредерик Дуверние, мениджър стил на CITROEN AIRCROSS, представя проекта така: “Всичко в този проект е изцяло последователно, защото екипите работят заедно още от момента на изработването на първите скици. Това се вижда в цялостния дух, цветовете и дори детайлите – например еднаквите форми на различни елементи от автомобила. Друг пример са технологиите на борда, като например графичния интерфейс, който е интегриран в процеса на разработване, за да може да се впише възможно най-хармонично в интериора.”

За първи път, Citroën разкрива какво се случва по време на разработването на концептуален модел с ексклузивни снимки и видео, показващи процеса стъпка по стъпка. Можем да видим целия ноу-хау на Citroën, както и стратстта и прецизността вложени в работата. Таймлапс фотография (клипове, в които времето е ефектно забързано) представя цели работни дни от сгобяването на CITROËN AIRCROSS.

С AIRCROSS, CITROËN представя един смел, креативен и вълнуващ автомобил, характеризиращ се с:

• УНИКАЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ: плавен, балансиран дизайн, създаващ силно присъствие измежду представителите в SUV сегмента. CITROËN AIRCROSS се отличава и с оптимистичен дух.

•СУПЕР КОМФОРТ И ЗАРЕЖДАЩ С ЕНЕРГИЯ ИНТЕРИОР: уникално купе, което предоставя различно усещане по време на пътуване. Интериорът е модерен и светъл, свеж и функционален, предоставящ комфорт за тялото и за духа.

•ТЕХНОЛОГИЧЕН УСПЕХ ЗА СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ: това е SUV автомобил, който насърчава общуването и споделянето със своите графични интерфейси и технология Hybrid Plug-in.

Марката CITROËN
Citroën, това са креативност и технология, работещи заедно в услуга на комфорта.
От 1919 Citroën е сред основните участници в развитието на автомобилния бизнес, които дават практически решения на въпросите, възниквали в годините. През 2014 моделите на Citroën предлагат още повече – по-добър дизайн, висока степен на комфорт и повече полезни технологии – на достъпна цена.
С 10,000 точки на продажба и присъствие в над 90 държави, Citroën реализира 1,266,000 автомобила на пазара през 2013. Марката има зад гърба си 8 спечелени титли при конструкторите на WRC шампионата и една нова такава през 2014 в шампионата WTCC.
Източник: www.citroen.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама