Новини » Любопитно

NISSAN България провежда два голф турнира през този уикенд



Admin26.05.2015г 

NISSAN България провежда два голф турнира през този уикенд

На 30 май ще се проведе Nissan Junior Open, в който вземат участие деца от 7 до 18 години, а на 31 май участници са 84. Турнирите се провеждат за втора поредна година в Голф клуб “Св. София”. Целта на Nissan е да подкрепи развитието на голфа у нас, да даде шанс за изява на най-малките и да представи най-актуалните модели на марката на всички участници и гости.

Nissan Junior Open
Близо 30 деца ще премерят сили във второто издание на един от най-популярните голф турнири за деца, организирани в България. Победителите ще имат възможност да вземат участие в престижния шампионат Turkish Open 2015 и да представят страната ни.

В същия ден ще бъде организиран и групов голф урок за деца, които искат да направят първите си стъпки в голфа.

Nissan Golf Tournament
84 играчи, разделени в две дивизии според хендикапа, ще се състезават във формат индивидуален стейбълфорд.

Спечелилите първото място в А и В дивизии ще бъдат зарадвани с голф пътуване за двама. Заелите второ и трето място ще получат предметни награди.

Nissan ще подкрепи развитието на детския голф в България, като дари сумите, събрани от такси за игра в турнира, на Българската голф асоциация. Средствата ще бъдат използвани за финансиране на участието на победителите от Nissan Junior Open в Turkish Open 2015.
Източник: www.nissan.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама