Новини » Автоновини

Ssangyong планира удължен вариант на модела си Tivoli



Admin28.05.2015г 

Ssangyong планира удължен вариант на модела си Tivoli

Моделът Ssangyong Tivoli беше представен през януари, а компанията вече планира разширяване на гамата му, както и на регионите за неговата комерсиализация. Сред преполагаемите нови попълнения е удължена версия на сегашния модел, която трябва да бъде представена до края на тази година.

Това е споменал по време на прес-среща с журналисти в завода Пионгтаек в провинция Гуенги, Куанг-йонг, старши управляващ директор на компанията, като е уточнил че става дума за вариант на колата със седемместна конфигурация на седалките. Според него, наличието на различни модификации на кросовъра Tivoli, от който компанията очаква сериозен пазарен успех са "абсолютно важни", особенно за пазари като този в Щатите. Tivoli вече отбелязва пазарен успех, като само през първите два месеца на годината са продадени вече над 15 500 броя в Корея.

Южно-корейският автопроизводител има светли планове за пазара зад океана - според Куанг-йонг перспективите са за продажби дори над 200 000 годишно. Освен Tivoli, компанията ще разчита на още един, по-луксозен модел, развит на неговата база, но наречен засегаXAV Concept. Това сподели пък биг-босът на марката Чой Йонг-сик, а самият автомобил, представен миналия весец на автосалона в Сеул, изглежда като реинтерпретация за 21-и век на известния модел от миналото на компанията Ssangyong Korando./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама