Новини » Тунинг

Новият TECHART MagnumAdmin24.11.2015г 

Новият TECHART Magnum

Тунинг компанията TECHART обяви, че по време на специализираното изложение Essen Motor Show (27 ноември- 6 декември), ще се състои световната премиера на новата топ разработка Magnum, развита на базата на Porsche Cayenne.

Новият TECHART Magnum, който се явява трето поколение на суперспортния луксозен всъдеход (с произведени над 1200 единици), идва с изцяло нов екстериорен пакет, нови аеродинамични елементи и нов карбонов преден капак.

От TECHART са предвидили три нива на увеличение на максималната мощност на двигателя на Magnum. Най-скромната от тях е за версията Cayenne S Diesel, при която увеличението е само 35 конски сили. След това се подреждат пакетите за Cayenne Turbo с увеличение от 80 и 180 конски сили.

При топ-предложението, мощността достига 700 конски сили, а максималният въртящ момент е 920 Нм (750 Нм стандартно). Мощността е налична в два основни режима- нормален с 640 конски сили, и спортен със 700 конски сили при задействане на спортния режим. Тази модификация на новия TECHART Magnum е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.1 секунди и да развие максимална скорост на движение от 295 км/ч.

От TECHART са предвидили сериозна възможност за персонализации както на екстериора, така и на интериора, възможност за поръчка на адаптивно въздушно окачване, набор джанти, в това число 22-цолови, и други./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Super 15W-40
Gazpromneft Super 15W-40
Разфасовка: 4 литра
Цена: 18.36лв.
Купи