Новини » Тунинг

„Най-ексцентричното MINI One Cabrio във вселената“ - от VilnerAdmin22.12.2015г 

„Най-ексцентричното MINI One Cabrio във вселената“ - от Vilner

Колко ексцентрично може да бъде едно MINI Cabrio? Новооткритото представите лство на Art Studio Vilner дава цветен отговор на този въпрос, с първия си пекински проект.

„Скромност“ и „дискретност“ са две думи, които най-малко описват натурата на дамата, поръчала изпълнението. Тян Лин е новоизгряваща актирса, която се мести в Пекин през 2011 г., заедно с любимия си R57 One Cabrio. И въпреки, че Лин в момента чака нов F56 JCW, белият автомобил „е показал правилния път“ към успешната й кариера, поради което 24-годишната дама решава не само да го запази, но и да го награди с екстензивна „Vilner” терапия.

Идеята? Колата да отрази чувствеността на Лин и мотото „Успехът може да бъде безграничен, като вселената“, което тя следва в живота. „Цветен човек, който изразява себе си, чрез всяка една дреха или вещ“, така се определя самата тя.

Този R57 е красноречив пример за екстровертността на един от първите клиенти на Art Studio Vilner - China. Дискретен, като фойерверк. Интериорът получава дори елементи от чисто злато. Такива са ръчно гравираните иконки на бутоните, които може да се видят под скоростомера, горе при лостчето за управление на покрива, както и в конзолата пред скоростния лост. Последният също е получил позлата, като най-щедро покритите повърхности са ролбарите, зад главите на пътниците на втория ред. Ръчната работа по изрязване и гравиране на плочиците със символи, е било категорично изискване на Лин.

Друга специална поръчка е било колата да изразява представите на актрисата за вече споменатата вселена. Vilner го правят чрез 25 специално нанесени слоя боя и лак, покриващи всички основните пластмасови апликации на таблото и волана, включително и безелите на вентилационните дюзи. Други бутони пък получават преливащи се багри.

Основните цветове на кожата и алкантарата, Лин избира също от ексцентрични съображения. Лилавото отразява „сладостта на живота“ (Лин го свързва с небезизвестната марка шоколади), а синьото - „дълбочината на човешката душевност“... Бялото присъства във вид на шевове, такива са и „тръбичните“ ръбове (детайл-забежка към британския произход). Белите колани отварят интериора завършват връзката му с екстериора, която при един кабриолет е още по-важна.

Отвън промените са по-умерени – бяло за джантите и асиметрично решение за арките на калниците. Задните са боядисани в бяло, като купето, докато предните получават синя боя. Резултатът? Виждате сами. Може би най-екстровертното MINI Cabrio правено някога.

2010 MINI One Cabrio, 1598 куб. см, 90 к.с., 140 Нм, 6 ст. автоматична, предно задвижване, 1205 кг.
Източник: www.vilner.eu
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Motor Oil 40
Gazpromneft Motor Oil 40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 20.52лв.
Купи