Новини » Тунинг

Тунингарите дават ново развитие на Civic Type R нa Автосалона в Токио



Admin21.01.2016г 

Тунингарите дават ново развитие на Civic Type R нa Автосалона в Токио

Японските майстори на тунинга от студията Mugen и Modulo представиха тяхната визия за Civic Type R по време на Автосалона в Токио (Tokyo Auto Salon) за 2016 г. Сред концепциите и специалните издания, тунерите са насочили вниманието си към новия Civic Type R, като придават още по уникален обрат със своето виждане за състезателен автомобил за пътя. Събитието е най-голямото шоу за персонализирани коли и хилядите посетители от 15 до 17 януари можаха да видят радикални версии на някои от най-продаваните автомобили в Япония и в света.

Концепцията Mugen Civic Type R


След като държи първенството за най-много адаптации на най-продаваните модели на Honda, от тунинг къщата Mugen са взели на прицел новия Civic Type R, чиито продажби наскоро стартираха в Япония, като направиха още по-агресивен стила на автомобила. Концепцията добавя ревизирана предна броня с контрастиращи черни части по ръба и арки на калниците. Темата с черни елементи продължава през останалата част на автомобила, със странични и задни престилки, които дават агресивна позиция на пътя. Стандартният заден спойлер е заменен с по-лек, а вдъхновеният дизайн на състезателната кола завършва в черно.

Modulo R Civic Type

Modulo са взели стандартния дизайн на Type R като са добавили ревизиран бодикит, със специфично направени странични прагове. Стандартната капачка на отвора за гориво е била заменена с друга, с различен дизайн, а цветни акценти в червено се използват на страничните огледала и от двете страни на задния спойлер.
Honda Racing изложи редица състезателни автомобили от 2015 г., включително McLaren-Honda MP4-30, на Super GT GT500 NSX CONCEPT-GT и колата, с която Honda влиза в японската серия Super Formula.
Други Honda експонати, които бяха представени на Tokyo Auto Salon от Modulo са концепцията STEP WGN Modulo, студийният модел Modulo S660, Modulo S660 Drago Modulo Special Model, N-ONE Modulo X, N-BOX Modulo X, N-WGN Daily Luxe Collection + E500 и Modulo FIT. От Mugen разработките са: Mugen S660, Honda S660 MUGEN RA Prototype, Mugen STEP WGN Spada и Mugen Vezel.




Коментари

Добави коментар

Реклама