Новини » Кола на месеца

Нов сериен кросовър на Honda дебютира тази пролет



Admin28.01.2016г 

Нов сериен кросовър на Honda дебютира тази пролет

Тази пролет Honda Motor Corporation официално ще представи нов флагман на всъдеходната си гама, създаден по мотиви на концептуалния модел Honda Concept D. Световната премиера на автомобила е насрочена за международния автосалон в Пекин.

Мястото на показа на новия модел сочи и главният пазар който японците виждат за него. Очаква се именно в Поднебесната империя до края на годината първи в света да започнат неговите продажби. Автомобилът ще бъде предложен като глобален модел с типичното за подобни коли предлагане както с пълно, така и само с предно предаване. На пазара в Китай новият флагмански всъдеход на Honda ще се предлага с два бензинови мотора - 2.0-литров турбо и 2,4-литров атмосферен силов агрегат.

Концептуалният модел Honda Concept D беше показан за пръв път на автосалона в Шанхай през миналата година и още тогава японците обявиха, че концептът ще бъде качен на конвейера и ще се продава на пазара в Китай. Но малко по-късно замаскирани екземпляри на автомобила бяха забелязани да се тестват в Европа, което говори за характера на колата като глобален модел, чието предлагане няма да ъде ограничено само в китайския пазар./Honda-дебютира-тази-пролет" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама