Новини » Кола на месеца

Обновеният Volkswagen Amarok с нов V6 дизел



Admin05.05.2016г 

Обновеният Volkswagen Amarok с нов V6 дизел

Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че обновеният пикап Amarok ще се предлага с нов трилитров, V-образен, шестцилиндров турбодизелов двигател, който ще предложи на бъдещите собственици на автомобила максимална мощност от 224 конски сили и максимален въртящ момент от 550 Нм.

Според тестовете на Volkswagen, новият турбодизелов Amarok V6, във версия с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, ще преложи и отлична горивна икономичност, като предвидената от компанията-производител цифра е 7.6 литра на 100 километра.

Самият трилитров V6 турбодизел ще бъде наличен в три мощностни версии- 163, 204 и 224 конски сили, но първо на пазара през септември ще бъде лансирана най-мощната модификация. Клиентите ще могат да избират също така и между три варианта на задвижването- със задно, постоянно 4х4 и с възможност за активиране на режим за задвижване на четирите колела.

От Volkswagen ще предложат на пазара и нова модификация Amarok Aventura, в оборудването на която са включени 20-цолови джанти, паркинг асистент с камера за задно виждане, bi-xenon фарове, диодни дневни светлини и други.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама