Новини » Момиче на деня

Атрактивни катаджийкиAdmin18.05.2016г 

Атрактивни катаджийки

В новата украинска патрулна служба /тамошният КАТ/ девойките катаджийки са подбрани като че ли с конкурс за красота. Доста собственици на агенции за моделки навярно си късат косите от завист.

Изглежда, че зам-министъра на вътрешнитне работи на Украйна, Ека Згуладзе, отговаряща за патрулната полиция е твърдо решена да смени типичния образ на милиционера, превръщайки го в образцов и красив полицай.

Ето и няколко примера:
24-годишната Людмила Улянченко за пореден път потвърждава, че украинките с право се нареждат сред най-красивите жени в света.

Людмила Милевич е може би най-известната представителка на новата полиция в Киев. Благодарение на впечатляващата й външност подържана от редовни нейни селфита в интернет популярността й расте и феновете й стават все повече и повече.

Диана Луговая е съвременния образ с прототип героинята на филма "Кавказка пленница" – умна, красава и кандидат-майстор на спорта по бокс. Тя е завършила университет и има магистърска степен. Съйдейки по снимката й освен работата, учението и спорта, тя намира време и да ходи по дискотеки.

Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама