Новини » Изложения

Genesis G80 и G80 Sport правят световния си дебют на Пусан 2016



Admin06.06.2016г 

Genesis G80 и G80 Sport правят световния си дебют на Пусан 2016

•Брандът Genesis се стреми да внесе положителна промяна в живота на клиентите със своя силен акцент върху дизайна
•Наследници на G90, G80 и G80 Sport се присъединяват към гамата Genesis
•Genesis ще ускори проникването си на световния пазар с разширено продуктово портфолио


Луксозният автомобилен бранд Genesis показа за първи път G80 и G80 Sport на Международното автомобилно изложение Пусан 2016, което се провежда от 2-и до 12-и юни в Пусан, Южна Корея. Добавяйки два нови модела към своята гама, Genesis ще засили присъствието си на световния пазар. Новите G80 и G80 Sport се нареждат веднага под флагманския луксозен седан G90, който бе пуснат в продажба в края на миналата година.

Манфред Фицджералд, директор на бранда Genesis, и Люк Донкерволке, шеф на дизайнерския център, излязоха на сцената, за да представят моделите Genesis G80.

Манфред Фицджералд заяви: “Нашата визия е да станем автентична и релевантна в световен мащаб луксозна марка, като предлагаме изключителни и възхитителни продукти и услуги. Целта ни е да внесем положителна промяна в живота на нашите клиенти и да се превърнем във важен елемент от начина им на живот. А като споменах създаването на възхитителни продукти, началото се полага с отличен дизайн. Затова нашият бранд толкова набляга на дизайна.”
Той добави: “Един луксозен автомобил трябва да внушава усещане за изтънченост, елегантност и изключителност. Разбира се, добрият дизайн далеч надхвърля външния вид и това се усеща още от пръв поглед, не се нуждае от обяснение. Затова събрахме екип от изключителни дизайнери като Люк Донкерволке.”
Люк Донкерволке, шеф на дизайнерския център, каза: “Ще се стремим да надхвърлим очакванията на нашите клиенти и пазара при всеки дебют на нов модел, като демонстрираме по-креативен и прогресивен дизайн.”

Освен че разширява продуктовата си гама, Genesis ще укрепи и своята организация чрез привличането на таланти от цял свят и предоставяне на безпроблемно клиентско обслужване и други уникални програми, за да издигне на по-високо ниво позицията на бранда на пазара на луксозни автомобили.


Genesis G80 – Световна премиера

Олицетворение на съвършенството и вниманието към детайлите, седанът Genesis G80 е пълен с технологии, наблягащ на динамиката луксозен автомобил, чиито приоритети са дизайнът, новите технологии и комфортът. Той е ориентиран към взискателни клиенти с индивидуални вкусове.

Централни теми в дизайна на Genesis са оригиналността и увереността, допринасящи за атлетичната елегантност на двата модела. Динамичната предница на автомобила е оборудвана с триизмерна радиаторна решетка, разположена между изящно изработените адаптивни Full LED предни фарове.

Поставен върху 18-инчови джанти – предназначени да осигурят стил, комфорт и динамика при шофиране - Genesis G80 подчертава своите размери със стилни акценти от тъмен хром по страниците и задната част, а ключовите допирни точки за пътниците в интериора са облицовани с най-фините материали.

Еволюция на големия луксозен седан G90, който е начело на гамата, G80 предоставя водещ в класа комфорт за пътниците и ориентирана към водача динамика със своите 3,3-литров GDi и 3,8-литров GDi двигатели, комбинирани с осемстепенна автоматична трансмисия.

В допълнение, G80 е оборудван с надстроени иновативни технологии, разработени с мисъл за хората. За да осигури безопасно шофиране, моделът е снабден с активни технологии за безопасност, включително Усъвършенстван интелигентен автопилот (ASCC), LKAS (асистент при неволно пресичане на осевата линия), и DAA (предупредителна система при разсейване на водача).

Genesis G80 ще бъде пуснат в продажба на корейския пазар през юли 2016 г. и ще стартира на големите автомобилни пазари, между които САЩ, Русия и Близкия изток, по-късно тази година.

Genesis G80 Sport – Световна премиера

Световната премиера на Genesis G80 Sport представя луксозен спортен седан с четири врати, който взема елегантността и изяществото на G80 и добавя технологии за висока динамика, за да предложи ориентиран към водача автомобил, оставащ верен на спортната пъргавост на гамата Genesis.

G80 Sport е оборудван с мощен 3,3-литров двигател с турбокомпресор, който генерира забележителна мощност от 370 к.с. и максимален въртящ момент от 52,0 kgf.m (376lb-ft) при 1300~4500 об/мин. Със самоуверено и спортно излъчване, G80 Sport е снабден с осемстепенна трансмисия.

Гладкият корпус на G80 Sport притежава чувствен спортен вид, който откроява автомобила от неговия брат G80. Дизайнерският екип е добавил по-дръзки и динамични елементи, за да отличи Sport от G80 – по-конкретно, мрежестата радиаторна решетка, повторена като мотив от двойния ауспух отзад, плюс стъклата с кант от полиран хром и стилни линии. Що се отнася до интериора, водачите ще оценят по достойнство дълбоката спортна седалка, волана на G80 Sport с пера за смяна на предавките и избора между няколко режима на шофиране, които увеличават удоволствието от управлението на автомобила.

G80 Sport ще бъде пуснат на корейския пазар в края на 2016 г., след което ще разшири предлагането си на световните пазари през 2017 г.

New York Concept

Показан на Нюйоркското автомобилно изложение по-рано тази година, New York Concept на Genesis представя елегантна интерпретация на луксозен и мощен автомобил, дефиниран от добре балансирани пропорции. Интериорът на концептуалния модел комбинира авангардни технологии с абсолютен лукс, като предлага контраст между иновативна електроника и изящно изработени материали.

Авангардните технологични функции и прецизният дизайнерски език на концептуалния автомобил издигат стойността и възприемането на бранда Genesis на ново ниво.

New York Concept е оборудван с акцентиращ върху динамиката предно разположен двигател и задно задвижване; моделът излъчва лукс и увереност. Дългата му предница е с мощна и динамична форма, подчертаваща по-късите надвеси, като така се осигурява по-балансирано и атлетично разпределение на мощността.

Освен световните премиери на Genesis G80 и G80 Sport, плюс футуристичния концептуален автомобил, павилионът на Genesis представя и изящния флагмански модел Genesis G90 и неговия вариант-лимузина G90L. Изложени са и разнообразни технологии, включително системата за управление на шасито на G90, информационна будка за G80 DIS (Система за информиране на водача), двигателите Lambda 3,8T GDi, Lambda 3,8 GDi, Tau 5,0 GDi.
Източник: www.hyundaibg.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама