Новини » Тунинг

Новото Audi AS4 от ABT SportslineAdmin20.07.2016г 

Новото Audi AS4 от ABT Sportsline ABT Sportsline разпространи подробности за новата си програма за доработка на Audi A4- AS4, за което от компанията коментират, че е един от основните виновници за развитието на компанията като цяло.

От ABT предлагат възможност за доработка на две от основните версии на Audi A4- на трилитровите TDI и на двулитровите TFSI. След доработката от страна на тунинг-компанията, първият вариант обещава увеличение в максималната си мощност от 272 на 325 конски сили и на максималния въртящ момент от 600 на 680 Нм, а при втората съответните показатели са повишение от 252 на 330 конски сили и от 370 на 440 Нм.

Освен с доработка на задвижващите агрегати, собствениците на новото Audi A4 ще могат да поглезят своите придобивки и с аеродинамичен пакет, в който са включени нова предна решетка, предна и задна престилка, вежди на калниците и други. Налични също така са и набор 19- и 20-цолови джанти, възможност за монтиране на регулируемо окачване, интериорни персонализации и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама