Новини » Тунинг

STARTECH тунингова Bentley BentaygaAdmin26.07.2016г 

STARTECH тунингова Bentley Bentayga

Тунинг компанията STARTECH разкри първите подробности за програмата си доработка на луксозния всъдеход Bentayga на Bentley. За момента, от фирмата дават информация само за наличните дизайн и технологични промени, но коментират, че работят и по програма за тунинг на шестлитрово, V12 битурбло “сърце” на автомобила.

Версията на Bentley-Bentayga-Начало-на-доставките" target="_blank">Bentley Bentayga, доработена от STARTECH се отличава с внушителни 23-цолови джанти, нова спортна изпускателна система с вградена функция за регулиране на звука и режими на работа, нов аеродинамичен пакет с изцяло нов заден дифузьор, възможност за персонализиране на интериора и други.

При желание от страна на клиентите, от STARTECH предлагат и надграждане на екстериорния пакет с WIDEBODY елементи, които се закачат към допълнителните аеродинамични. От тунинг компанията предлага и доработка на стандартното за Bentayga въздушно окачване, в резултат на която отстоянието на луксозния флагман от пътя се намалява с до 2.5 сантиметра.
Източник:Bentley-Bentayga" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама