Новини » На път

Утре при 21-ви км на АМ „Струма“ ще се извършва профилактика на трафик броячите



Admin27.07.2016г 

Утре при 21-ви км на АМ „Струма“ ще се извършва профилактика на трафик броячите

Утре – 28 юли, от 9 ч. до 11 ч., ще бъде ограничено движението в скоростната лента на АМ „Струма“, при км 21+803, в посока Кулата, в района на Перник, за извършване на профилактика на трафик броячите. Движението на МПС ще бъде пренасочено в активната лента на магистралата.




От 11 ч. до 13 ч. същите настройки ще бъдат направени и на автоматичното устройство в платното за София, при 21-ви километър. Ще бъде ограничено движението в скоростната лента, а трафикът ще се осъществява в активната.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената сигнализация и въведеното ограничение от 90 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Източник: АПИ




Коментари

Добави коментар

Реклама