Новини » Тунинг

LADA повиши всъдеходността на модела си XRAY



Admin05.10.2016г 

LADA повиши всъдеходността на модела си XRAY

Кросовърът LADA XRAY има вече нова функция, която подобрява всъдеходните характеристики на автомобила. Обновените автомобили пътуват към дилърите на марката от края на миналия месец.

В базовата комплектация на всички LADA XRAY влизат системите за контрол на устойчивоста (ESC) и против пробуксуване (TCS). С цел повишаване на проходимоста кросовърът вече има функция за деактивация на тези ''електронни помощници''. Системите се изключват с натискане на бутон и се активират автоматично, когато скороста на автомобила надхвърли 50 км/час.

LADA XRAY има пътен просвет подходящ за оф-роуд условия от 195 мм, а модернизацията на електрониката ще позволи на вашината още по-уверено да прсложни пътни участъци и условия – заснежено покритие и пясък, където за уверено движение е нужно и известно пробуксуване на колелата.

Заедно с повишената проходимост LADA издига и статута на външния вид на автомобила, предлагайки нови, 17-цолови двуцветни джанти за пакета Prestige, предлаган за версията Luxe. В него е включена още мултимедийна система с навигация и 6 говорителя, задна камера, усилена тонировка на задните стъкла и подкалници отзад, повишаващи акустичния комфорт на автомобила./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама