Новини » Тунинг

Tesla Model X тунингова агресивно Unplugged Performance



Admin01.11.2016г 

Tesla Model X тунингова агресивно Unplugged Performance

Калифорнийската компания Unplugged Performance още от момента на основаването си през 2013 година точно заформи профила си на работа – тунинг на електромобилите Tesla Model X и Model S, а в перспектива и на седана Model 3. На изложбата SEMA в Лас-Вегас на първи ноември тунингарите ще покажат кросовъра Tesla Model X, доработен съвместно с японския производител на гуми Toyo Tires. Предложението им не е концептуално, защото всички аксесоари по него вече могат да се закупят.

За основа на преработката тунингарите са взели най-мощния вариант на кросовъра - модификацията P100DL. В този вариант Model S се смята за най-пъргавия лек автомобил сред всички предлагани на пазара модели. Цената на Tesla Model X P100DL е към $150 000 и на този фон цената на тунинг пакета не впечатлява особено.

Ето и разбивката му – аеродинамичният кит струва $1000, задният спойлер $1495. Кованите джанти с гуми Toyo 285/35 R22 тръгват от $7495. Най-скъпата прибавка са карбоно-керамичните спирачки Brembo - $ 8995.

В силовото задвижване – електродвигателите и акумулатора тунингарите не са бъркали. Те предлагат понижено окачване, агресивни брони и странични престилки, допълнителен спойлер на капака на багажника и различни джанти.

Изборът на варианти за персонализация на интериора е почти безграничен – карбон, натурална и естествена кожа от най-различни разцветки, а за клиентите които ги мързи или нямат време да си конфигурират сами колите, се предлагат готови машини, “скроени” по вкуса на Unplugged Performance.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама