Новини » Тунинг

Gipsy King: Кралският S-Class от Vilner



Admin02.12.2016г 

Gipsy King: Кралският S-Class от Vilner

Eдин от най-новите проекти на Art Studio Vilner вече е факт. Автомобилът е топ изпълнението на Mercedes-Benz S-Class, като изключим S 65 AMG и Maybach, който реално е позициониран, като отделен модел.

Клиентът е избрал мощният 585 к.с. S-Class, с топ оборудване, но каталогът с опции на Mercedes-Benz така и не е успял да отговори напълно на желанията му за интериор, дори в секциите с AMG и Designo предложения. Това насочва ’The King’ - ще го наречем така, защото ни помоли да запазим името му в тайна -, към Art Studio Vilner.

Фина черна кожа и алкантара, ромбоидно-квадратен десен, изразен чрез бели, контрастни шевове. Vilner изпълняват дори стелките от кожа с квадратна графика, като същият десен е повторен и от двете страници на таблото с алкантарата, които през повечето време остават скрити от затворените предни врати. Пресичащите се бели шевове вървят през централните области на седалките, отстрани на централния тунел, както и по тавана на автомобила. Кората на капака на багажника също е получила фино отношение, алкантара и бели шевове в квадратни графики.

Воланът, инструментът чрез който шофьорът осъществява контакт с автомобила, е изключително важен елемент. Секции от алкантара и фина кожа „Напа“ го правят едновременно приятен за окото и на допир. Алкантара покрива гърба на вътрешното огледало, гърбовете на подглавниците и всички оригинално оставени голи пластмасови елементи в интериора. Тя присъства и на тавана, както покрива дори отварящото се „яйце“, което помещава бутоните за набиране на телефонни номера. Обърнете внимание и на металния бутон за отваряне на отделението в подлакътника отпред – традиционно той е алуминиево сив, като тук е тониран до черно. В черен пиано лак са пременени и всички дървени апликации в купето. Резултатът е черно царство на лукса, точно по начина по който го е пожелал ’The King’.

Крайният резултат? Изпълнение, което е е съвсем в духа на традициите на Vilner, но което е създадено с традиционното за студиото педантично качество, и по начин отговарящ на желанията на клиента, което е едно от най-важните неща в края на деня. Доста любопитен проект.

2015 Mercedes-Benz S 63 AMG, 5461 куб. см, V8, 585 к.с., 900 Нм, 7 ст. автоматична, задно задвижване, 2045 кг.




Коментари

Добави коментар

Реклама