Новини » Автоновини

Новата Insignia на Opel



Admin09.12.2016г 

Новата Insignia на Opel

Английското подразделение на Opel- Vauxhall, разпространи първата информация за изцяло новото поколение на модела Insignia. Стилистиката на автомобила е вдъхновена от концептуалната разработка Monza, а пилотно, от компанията ни запознават с версията Insignia Grand Sport, която ще видим за първи път по време на международното изложение в Женева през март.

С изцяло нов и елегантно-динамичен дизайн с лидерски показатели по отношение на аеродинамиката (Cd 0.26), автомобилът е с цели 175 килограма по лек от своя предшественик, с почти 3 сантиметра по-нисък и с 11 мм по-широк.

Само част от основните акценти при Insignia Grand Sport са свързани с възможността за изпълнение на модела с нова система за задвижване на четирите колела и осемстепенна роботизирана предавателна кутия, ново поколение на иновативните IntelliLux Matrix LED фарове с по 32 отделни диодни модула, система за задържане на колата в пътното платно, прожекционен Head-up дисплей, отопляеми предни и задни седалки, IntelliLink бордова система, адаптивно окачване FlexRide, луксозни AGR ергономични седалки, както и доразвита асистираща система OnStar с функционалност за запазване на хотел.
Източник:Opel" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама