Новини » На път

Затворени участъци от третокласната пътна мрежа в област Силистра



Admin17.01.2017г 

Затворени участъци от третокласната пътна мрежа в област Силистра

В област Силистра затворени за движение за всички моторни превозни средства са следните участъци от третокласната републиканска пътна мрежа:

- път III-211 Попина - Поляна,
- път III-216 Ситово - Дулово,
- път III-235 Малък Преславец - Окорш.


Още уточнения за пътната обстановка от Агенция "Пътна инфраструктура":

В областите Хасково и Кърджали отпада ограничението за тежкотоварни автомобили по път I-5. Отпадат ограниченията по път III-507 Кърджали - Мост - Хасково за МПС над 12 тона, както и по път III-554 Гълъбово - Симеоновград – Харманли.

Отпадат ограниченията по път II-21 Русе-Силистра.

Път II-52 Любеново - Въбел в област Плевен е затворен за движение за всички МПС, поради силен вятър и снегонавяваня. В Ришки проход е ограничено движението на МПС над 12 тона, само в посока Шумен.

Ограничава се движението на тежкотоварни МПС над 12 тона по път I-2 в направлението Разград - Шумен поради снегонавяване и ограничена видимост, както и по път I-2 на територията на област Шумен.

Отпадат ограниченията за МПС над 12 тона по целия път I-5 в областите Велико Търново и Русе. Отпадат ограниченията за МПС над 12 тона по Прохода на Републиката, вобласт Велико Търново.

Отпадат ограниченията за движение на тежкотоварни МПС над 12 тона по път I-6 в участъка Гурково-Сливен, както и по път IІ- 55 Гурково - Нова Загора в област Сливен.

По път II-23 Русе-Кубрат е ограничено движението на МПС над 12 тона.




Коментари

Добави коментар

Реклама