Новини » Автоновини

MoneyGram ще предлага парични преводи в бензиностанции OMV в България



Admin18.01.2017г 

MoneyGram ще предлага парични преводи в бензиностанции OMV в България

Партньорството между Фактор И.Н и OMV България ще направи MoneyGram марка, достъпна за всички пътуващи през територията на страната и допълнително ще повиши удовлетвореността на клиентите на OMV

MoneyGram (NYSE: MGI) обяви днес, че нейните надеждни услуги за парични преводи ще бъдат налични и в бензиностанциите на OMV България – веригата, която е член на водещата енергийна група в Европа. Потребителите, изпращащи и получаващи парични средства в страната, могат да използват всеки един от 84-те обекта на OMV, които ще им осигурят най-добрите условия за осъществяване на парични преводи.

"Щастливи сме да обявим днес началото на партньорство с нов ценен партньор, присъединен към семейството на MoneyGram от Фактор И.Н., който избра нашите услуги на база високото качество на потребителско обслужване, което предлагаме всеки ден", коментира Раду Пожога, ръководител на отдела за ключови партньорства на пазарите в Югоизточна Европа на MoneyGram. "Искаме да спестяваме време на потребителите в техния динамичен живот, като предлагаме услугите си на удобни локации, лесно достъпни за нашите редовни и нови клиенти. Смятам, че благодарение на това партньорство, марката MoneyGram ще бъде видима за всички пътуващи през България", добавя Пожога.

Клиентите на MoneyGram ще могат да изпращат и получават международни парични преводи, както и вътрешни преводи от една бензиностанция до друга в България, в рамките на минути*. Потребителите ще бъдат обслужвани от служител на специално гише във всички обекти на OMV, което ще работи от рано сутрин до късно вечер.

Бензиностанциите OMV, разположени в градските и извънградските райони в цялата страна, са се превърнали през последните години в многофункционални центрове за извършване на услуги. Сега тази потребителска ниша ще бъде допълнена с лесни и надеждни услуги за парични преводи.

„За OMV България клиентът е в центъра на всичко, което правим. Чрез предлагането на висококачествени продукти и постоянно разширявайки обхвата на услугите на нашите бензиностанции, ние доказваме, че правим всичко възможно, за да направим живота на най-важните ни клиенти - водачите на автомобили - по-лесен и по-надежден. Чрез партньорството ни с Фактор И.Н. за предоставяне на услугите на MoneyGram, вярваме, че допълнително ще повишим удовлетвореността на нашите клиенти, като им спестяваме време в натоварения ден. Всички наши дейности засвидетелстват нашето ново послание "We care more", което беше лансирано в началото на 2016 г., с цел по-нататъшно развитие на стойността на марката OMV“, каза Петър Величков, Изпълнителен директор на ОМV България.

Според оценки на Световната банка, през 2016 г. паричните преводи към България в размер на $1.5 млрд. възлизат на 2,9% от БВП на страната за 2015 г. Паричните потоци са дошли основно от Турция ($697 млн.), Испания ($166 млн.), Германия ($95 млн.).
 




Коментари

Добави коментар

Реклама