Новини » Любопитно

Последният Rolls-Royce Phantom VII е готов



Admin02.02.2017г 

Последният Rolls-Royce Phantom VII е готов

13 години след появата на Phantom VII, Rolls-Royce постави подобаващ край на производството му с поредна уникална версия.

Последният Rolls-Royce Phantom VII е поръчан от известен колекционер на марката, и почти всеки един от детайлите на колата е персонализиран. В това число откриваме специално създаден набор часовници в интериора, изработени така, че да наподобяват тези на морските лайнери, както и редица други уникални морски мотиви в уникалните вътрешни панели на вратите, изпълнението на подовата настилка и други.

Изпълнен в уникална, и отново на морска тематика, екстериона цветова схема, последният Phantom VII поставя и началото на материализирането на следващото поколение на модела- Rolls-Royce Phantom VIII. То ще бъде изградено на нова алуминиева платформа и обещава за пореден път да пренапише стандартите в сегмента на ексклузивните луксозни превозвачи.

С изцяло нова алуминиева архитектура, която ще бъде използвана и във всички други нови представители на легендарната марка, новото поколение на Rolls-Royce Phantom ще се превърне в реалност по световните пътища през следващата година.

Само преди няколко дни, от Rolls-Royce пък разпространиха информация за най-скъпия Phantom, който компанията някога е създавала, и който е собственост на екслузивния хотел The 13 в Макао.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама