Новини » Изложения

Автосалон Женева 2017: Skoda освежи RAPID и RAPID SPACEBACK



Admin22.02.2017г 

Автосалон Женева 2017: Skoda освежи RAPID и RAPID SPACEBACK

По време на международното изложение в Женева в началото на следващия месец ще се състоят премиерите на обновените верси на Skoda RAPID и RAPID SPACEBACK.

Основните новости при двата автомобила са свързани с промените в дизайна на екстериора и интериора, но колите идват също така с “добавена стойност” по отношение на комфорта и оборудването.

В екипировката на RAPID и RAPID SPACEBACK вече фигурират нова bi-xenon осветителна система с диодни дневни светлини, възможност за поръчка на безжичен модул за достъп до интернет, две нови еднолитрови, трицилиндрови TSI версии с 95 и 110 конски сили, няколко нови варианта джанти, асистент в случай на пътен инцидент или повреда CareConnect, а версията SPACEBACK вече може да бъде поръчана и във версия с издължено задно стъкло.

В допълнение към двете нови двигателни версии, обновените RAPID и RAPID SPACEBACK се предлагат и в още три варианта- 1.4 TSI със 125 конски сили, 1.4 TDI с 90 конски сили и 1.6 TDI със 116 конски сили.

В стандартното оборудване на RAPID и RAPID SPACEBACK са включени два допълнителни USB входа за пътниците на задните седалки, електронна стабилизираща програма, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, система за стабилизиране на движението при теглене на ремарке, шест предпазни въздушни възглавници и други.Skoda-освежи-RAPID-и-RAPID-SPACEBACK" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама