Новини » Автоновини

Honda UR-V – новият конкурент на BMW X4 и Mercedes GLC Coupe



Admin23.02.2017г 

Honda UR-V – новият конкурент на BMW X4 и Mercedes GLC Coupe Новата Honda UR-V е кросовър създаден на базата на модела Avancier и ще се прави в Китай съвместно с Dongfeng. Премиерата на новия модел е пленирана за пролетта, а производството му ще стартира в съвместното предприятие в Поднебесната империя - Dongfeng-Honda.

Новият модел се позиционира като купе-кросовър и ще е конкурент на пазара на моделите BMW X4 и Mercedes GLC Coupe. Honda UR-V определено предлага оригинален дизайн, има типичната за този нов клас автомобили накланяща се назад линия на покрива и откроени раздувки на калниците. Масивната радиаторна решетка хармонира удачно с продълговатите диодни фарове.

Новият кросовър на Хонда е дълъг 4825 мм, широк 1942 мм и висок 1670 мм. Междуосието е 2820 мм, което предполага доста повечко място в купето, особено за пътуващите отзад.

Интериорът на новата Honda UR-V също е доста авангарден, но в него се проследява връзка с други модели на марката в таблото и волана. В оборудването му се включват голям 10,1-инчов сензорен дисплей за мултимедията и DVD-плеер.

В двигателната гама са включени бензинови турбомотори с ходов обем1,5 л и 2 литра с мощности съответно 180 к. с./ 240 Нм и 272 к. с./ 370 Нм. И двата варианта се куплират с деветстепенен автоматик и предлагат пълно задвижване на колелата.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама