Новини » Изложения

Автосалон Женева 2017: Renault, Alpine и Dacia с куп новости



Admin23.02.2017г 

Автосалон Женева 2017: Renault, Alpine и Dacia с куп новости

Renault Group разпространи първоначалната информация за участието на трите си марки- Renault, Alpine и Dacia, на тазгодишното издание на международното изложение в Женева.

Една от най-важните премиери на щанда на Renault на женевското изложение ще бъде тази на новата версия на хитовия за марката компактен SUV модел Captur, за която от марката споделят, че ще бъде с още по-отличителен стил и редица нови технологии. Френската марка ще представи също така и новите Koleos и пикапа Alaskan, които ще бъдат лансирани на европейския пазар през тази година.

Друга интересна новост, която анонсират от Renault, но и за която не споделят никаква информация е свързана с премиерата на нова разработка или автомобил с електрическо задвижване.

При Alpine, основната новост е свързана със световната премиера на серийната версия на изцяло новия автомобил на възродената от Renault легендарна марка.

Както стана ясно вчера, основната премиера на щанда на Dacia пък ще бъде новото попълнение в Stepway модификационната гама на марката, като вече четвъртото пазарно предложение е Dacia-разширява-портфолиото-с-Logan-MCV-Stepway-Видео-" target="_blank">Logan MCV Stepway./Renault-Alpine-и-Dacia-с-куп-новости" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама