Новини » Изложения

PEUGEOT на 87-ия Автомобилен салон в Женева



Admin02.03.2017г 

PEUGEOT на 87-ия Автомобилен салон в Женева

PEUGEOT започва уверено 2017 г., след като през изминалата година отбеляза ръст от 12.3 % в своите световни продажби, възлизащи на 1 919 460 автомобила, и постигна положително развитие на географския микс, при който 43% от реализираните продажби бяха извън Европа – увеличение с 5 процентни пункта. Непрекъснат успех за PEUGEOT 208 - бестселъра на Марката, чиито продажби в световен мащаб нарастнаха с 8%, което е доказателство за жизнеспособността на този модел в средата на неговия живот.

Непрекъснат успех за SUV PEUGEOT 2008, чийто световни продажби регистрираха увеличение от 10%, което представлява най-силен ръст измежду леките автомобили на Марката. Изключителен успех за новия SUV PEUGEOT 3008, чиито поръчки за малко повече от 4 месеца достигнаха почти 100 000. Успешно лансиране в Китай за новия SUV PEUGEOT 4008, чиито поръчки след излизането му на пазара достигнаха приблизително 25 000.

Рекорден ръст от 10% при продажбите на лекотоварни автомобили по целия свят - най-вече на PEUGEOT Partner (+20%), новия PEUGEOT Expert (+20%) и PEUGEOT Boxer (+7%). Потвърждение за препозиционирането на Марката към луксозния клас автомобили, при което 86% от поръчките са за новия SUV PEUGEOT 3008, 40% - за новия SUV PEUGEOT 4008, а 64% от продажбите на PEUGEOT 2008 са реализирани на трето или по-високо ниво на оборудване.

На тазгодишното издание на Автомобилния салон в Женева PEUGEOT представя своя нов Partner Tepee Electric – още едно допълнение към гамата устойчиви решения за мобилност.
На щанда на PEUGEOT ще бъдат изложени основните продукти на тяхната световна офанзива – трите нови модела SUV2008, 3008 и 5008. Накрая Марката ще представи своята бъдеща визия за автономен автомобил с атрактивното име PEUGEOT INSTINCT CONCEPT и неговия i-Cockpit® от ново поколение!

ЩАНДЪТ НА PEUGEOT В ЖЕНЕВА: SUV И ОФАНЗИВА НА УСТОЙЧИВАТА МОБИЛНОСТ
Тази година щандът на PEUGEOT в Женева може да се похвали с елегантен, двуцветен, черно-меден дизайн с обща площ от 2300 м2. На щанда посетителите ще открият:
- Световната автомобилна премиера на новия PEUGEOT Partner Tepee Electric
- SUV-зона с новите модели PEUGEOT 2008, 3008 и 5008
- Зона за електромобили, в която PEUGEOT ще представи своята гама от електрически мобилни решения: електрически тротинетки, сгъваеми или спортни велосипеди, мотопеди и леки автомобили.
- Салон, в който е изложен PEUGEOT INSTINCT CONCEPT - далновидната визия на PEUGEOT за автономно превозно средство, в което водачите ще пестят време и ще печелят свобода.
- Зоната на PEUGEOT Sport, в която е изложен емблематичния модел 208 GTi на PEUGEOT Sport, представен за случая в синьо-черен, двуцветен дизайн, както и моделите 308 GTi на PEUGEOT Sport и 3008 DKR, който през 2017 г. спечели състезанието Рали Дакар.
- Гамата от леки автомобили, начело с новите модели PEUGEOT Traveller и PEUGEOT 108 Collection, в които се разкрива партньорството с певеца и композитор Мика, и нивото на оборудване GT Line, предлагано при моделите 208, 308 и 508.
- Дву- и триколесното придвижване, предлагано от скутерите Metropolis, GenZe и Belville.

В зоната за преживявания на щанда ще имате също така и възможността да се потопите във вселената на новите модели SUV PEUGEOT 3008 и 5008. Използвайки очилата за виртуална реалност Samsung Gear VR, посетителите ще могат да експериментират посредством технологичната и въздействаща демонстрация на свързаната 3D навигация и множеството налични функции за подпомагане на водача. Има създадени осем учебни експеримента, които ще илюстрират функциите Advanced Grip Control (Усъвършенстван контрол на сцеплението), Hill Assist Descent Control (Помощ при движение по наклон), Active Safety Brake (Активна спирачка за безопасност), Distance Alert (Предупреждение за спазване на дистанция) и Active Lane Departure Warning (Предупреждение при неволно пресичане на маркировката). Всички функции за подпомагане на водача, присъстващи в най-новите модели на Марката, представляват нова крачка към постигането на автомобилна автономност през 2020 г.

PEUGEOT ДЕМОНСТРИРА СВОЯТА SUV ОФАНЗИВА С НОВИТЕ МОДЕЛИ 2008, 3008, 3008 CHINA, 4008 И 5008. 
- Интернационализацията на PEUGEOT е в ход и се поддържа от пълна гама SUV модели
- PEUGEOT 2008 допринася най-много за ръста в продажбите на лични автомобили през 2016 г., като този ръст се поддържа вече 4 години, а в световен мащаб обемите са нараснали с 10%. Продажбите бележат впечатляващ ръст, особено в Европа, Бразилия и Япония.
- Новият SUV PEUGEOT 3008 постигна изключителен успех в Европа и в чужбина, както и голямо признание от критиката, печелейки около двадесет награди по целия свят. Новият китайски модел PEUGEOT 3008 е насочен към клиенти, търсещи автомобил тип C-SUV на базисно ниво.
- Продажбите на новия SUV PEUGEOT 4008 в Китай растат и препозиционирането към луксозния клас автомобили е успешно, като 40% от продажбите са реализирани на трето или по-високо ниво на оборудване.
- И накрая на този Автомобилен салон в Женева ще бъде показан новия SUV PEUGEOT 5008. Благодарение на своите контролирани размери, просторен интериор и интелигентни функции, този модел представлява една уникална оферта в сегмента на големите 7-местни C-SUV автомобили.

Новият PEUGEOT Partner Tepee Electric: електрически автомобил от изцяло ново измерение
С предстояща световна премиера на Автомобилния салон в Женева през 2017 г., новият PEUGEOT Partner Tepee Electric обединява предимствата на вана Partner Tepee, които го направиха толкова успешен от момента на лансирането му, и удоволствието от шофирането на електрически автомобил. Той предлага комфорт за петима пътници с щедро, вътрешно пространство с възможност за адаптиране. PEUGEOT Partner Tepee Electric е разработен за нарастващия брой клиенти, които искат да съчетаят електрическата мобилност с многобройните всекидневни дейности, независимо дали са лични или лични и професионални едновременно. Неговият сертифициран пробег от 170 км. съответства на продължителността на шофиране на мнозинството автомобилни водачи в Европа, които ежедневно изминават не повече от 60 км. По този начин PEUGEOT Partner Tepee Electric разкрива нови възможности пред електромобилите, като сега например споделеното пътуване на петима души или развлеченията за семейството вече стават съвместими с електрическата мобилност. Автомобилът ще излезе на пазара през септември 2017 г.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT - ПОДОБРЕНА СВОБОДА
Кой не е мечтал за автомобил, който предлага пълно спокойствие и държи под контрол заобикалящата го среда? Автомобил, който ни разбира, познава и е в състояние да предвижда всяко едно наше желание? Автомобил, който е продължение на самите нас? Автомобил, предлагащ безпроблемно, гладко и лесно шофиране? PEUGEOT се позиционира в този сектор с важно послание: свобода. Свободата да избираш своя начин на шофиране, своите усещания. Свобода на движение. Нашата демонстрация се нарича PEUGEOT INSTINCT CONCEPT. Въз основа на придобития от PEUGEOT опит в автономните превозни средства, PEUGEOT INSTINCT CONCEPT въплъщава неразривната връзка, обединяваща Марката с идеята за удоволствие. Автономното шофиране е следващата автомобилна революция. Всички производители ще могат да прилагат тази технология. Разграничителният фактор ще бъде начинът, по който ще я реализират. PEUGEOT INSTINCT CONCEPT е шутинг брейк с неподвластен на времето стил. Чистотата на линиите е усъвършенствана от активни аеродинамични елементи.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT – най-доброто от Интернет на нещата (I.o.T)
За първи път в света заложената в превозното средство платформа I.o.T е функционираща, а Samsung Artik Cloud е вграден в облачната система на автомобила. PEUGEOT INSTINCT CONCEPT напредва в симбиоза с всички свързани обекти, така че мобилността да бъде изживяна по един нов начин. Автомобилът обединява тези данни, които потребителят желае да сподели с него: данни от смартфони, от смарт часовници, както и от домашната автоматизация. Ежедневните дейности се извършват плавно и без прекъсване. От дома до офиса и по време на почивка, PEUGEOT INSTINCT CONCEPT представя нови начини от безпроблемно ползване. PEUGEOT INSTINCT CONCEPT предлага четири режима на пътуване: два режима на шофиране (Drive Boost или Drive Relax) и два автономни режима (Autonomous Sharp или Autonomous Soft).

Откликващият PEUGEOT i-Cockpit®, споделена революция
Откликващият i-Cockpit® на PEUGEOT преобразява представите ни за пътническо купе, което вече трябва да отговаря на специфичните за автономното шофиране нужди. В зависимост от избрания режим на пътуване и профила на потребителя, интерфейсите се конфигурират преди, по време на и след тяхното използване. Водачът запазва контрол върху PEUGEOT INSTINCT CONCEPT по всяко време. В автономен режим водачът може да извършва маневри чрез монтираното на централната конзола устройство i-Device.

СТАНДАРТНИ МОДЕЛИ НА PEUGEOT SPORT. УСПЕХЪТ НА 208 GTi И 308 GTi
Взискателните и пламенни експертни инженери на PEUGEOT SPORT са създали две гами от компактни, спортни градски автомобили - модел 208 GTi и модел 308 GTi на PEUGEOT Sport, чийто нарастващ успех се дължи на тяхното безкомпромисно качество, здрава конструкция и висока динамика. Всички погледи сега са насочени към новия ексклузивен дизайн на 208 GTi на PEUGEOT Sport, направен от два материала, текстуриран, скосен, двуцветен дизайн в матирано синьо/лъскаво, който подчертава хищническия характер на автомобила. На Автомобилнния салон в Женева през 2017 г. новият дизайн на 208 GTi на PEUGEOT Sport се представя като предпремиера, заедно с модела 308 GTi. За да бъде оценен по-добре потенциала на 308 GTi, на разположение на любителите има симулатор, в който те ще могат да изпитат спортната атмосфера на кокпита и максималната тръпка от шофиране.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама