Новини » Спорт

Българският болид със световна премиера на SIN R1 550



Admin07.03.2017г 

Българският болид със световна премиера на SIN R1 550

Създаден от русенския инженер Росен Даскалов български болид ще има световна премиера на най-новия модел SIN R1 550 по време на най-голямото Международното автомобилно изложение Женева 2017 – 9-19 март.
SIN CARS се завръща на световната автомобилна сцена с повече мощност, иновативен интериор и много подобрения със SIN R1 550.
Новият специално разработен двигател с 550 к.с и сух картер прави автомобила по-мощен, но не и за сметка на комфорта. Страничните дифузьори с нов дизайн подобряват въздухопотока в двигателния отсек.
Допълнителните карбонови елементи в екстериора и 40 мм повдигаща система в предната и задната част са само някои от подобренията в новия модел. Има и нова, по-мощна електрическа система на динамото с нова CAN конфигурация на пауър модул-а.
Интериорът е не по-малко интригуващ, разработен съвместно с водеща компания с областта на интериорния дизайн и разработката на индивидуални интериорни решения.
SIN R1 550 е с изцяло нови седалки, проектирани във фабриката на SIN CARS – нерегулируеми, карбонови седалки, базирани на моделите, използвани в състезателните автомобили, но много по-комфортни, с по-добър дизайн и по-ниска позиция в купето.
Освен това автомобилът има опция за вграждане на секвенциална състезателна скоростна кутия с падъл шифт.
SIN CARS направи своя дебют на Международното автомобилно изложение Женева 2016 с модела SIN R1 RS, като на предстоящото изложение се очаква още по-голям успех и по-вълнуващи преживявания.
В допълнение към елегантната улична версия на автомобила, през 2017 на щанда на SIN CARS ще бъде представен и състезателният SIN R1 GT4, който вече две години покорява най-популярните писти в Европа и САЩ.
Българският екип ще бъде разположен на щанд 5034, зала 5 на изложбения център Palexpo в Женева.




Коментари

Добави коментар

Реклама