Новини » Автоновини

Новото XC60 дебютира с обновената Sensus система на Volvo



Admin17.03.2017г 

Новото XC60 дебютира с обновената Sensus система на Volvo

Заедно със световната премиера на изцяло новото поколение на бестселъра си XC60 по време на международното изложение в Женева, от Volvo представиха и обновената версия на международно-отличеният си бордови интерфейс Sensus.

Обновената Sensus, която е една от най-интуитивните и приятни за работа интегрирана бордова система идва с добавени функционалности, като един от акцентите е услугата In-car Delivery за доставки на стоки директно до превозното средство. Стартирала през 2015-та година, през тази година услугата ще стане достояние на собствениците на Volvo-Cars-представи-новия-премиум-SUV-XC60" target="_blank">новото XC60 и представителите на семейството от Серия 90- XC90, S90 и V90, в нови пет държави.

В резултат на добавените функционалности на системата си, от Volvo анонсират и цялостен редизайн на приложението си смартфони Volvo On Call, като от пълната му функционалност ще могат да се възползват нови потребители в около 50 държави до края на 2017-та. Сред новостите в приложението са възможност да се изпращат навигационни координати, на базата на календарни задачи, директно към бордовата система на колата, да се подава информация за намиращите се в близост бензиностанции, да се локализира превозното средство на големи паркинг площи и други.

На новите функционалности на Sensus, в това число и преработеният графичен интерфейс, ще могат да разчитат всички собственици на новото XC60 и новото производство на Серия 90, а актуалните собственици на XC90, S90 и V90 ще го получат като ъпдейт по време на следващото си сервизно обслужване.Volvo" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама