Новини » Автоновини

Автосалон Ню Йорк 2017: Американска премиера за новия Civic Type RAdmin20.03.2017г 

Автосалон Ню Йорк 2017: Американска премиера за новия Civic Type R

Honda обяви, че по време на международното изложение в Ню Йорк на 12 април, ще се състоят две световни- на Clarity Plug-in Hybrid и Clarity Electric, и една американска- на Civic Type R, премиера. Успоредно с това, за първи път в историята на марката, компанията ще стартира продажбите в Съединените Американски Щати на автомобил от суперспортното Type R семейство.

Изцяло новият Civic Type R, който отбеляза световния си дебют по време на международното изложение в Женева преди няколко дни, ще бъде пуснат в продажба в Страната на неограничените възможности през пролетта на тази година.

Спортистът ще бъде наличен за закупуване на цена от около 35 000 щатски долара, като ще бъде оборудван доработен двулитров VTEC TURBO двигател с максимална мощност от 320 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм. Новото поколение на Honda-Civic-Type-R-идва-с-320-конски-сили" target="_blank">Honda Civic Type R ще разполага също така с оптимизирано спортно окачване, специално разработен аеродинамичен пакет, шестстепенна механична предавателна кутия и други.

С премиерата на Clarity Plug-in Hybrid и Clarity Electric, Honda ще се превърне в първия автомобилен производител, който предлага един модел във версии с водородно, plug-in хибридно и 100% електрическо задвижване.

За момента, от Honda не споделят подробности за двете нови версии на Clarity, като единственото, което коментират е това, че Clarity Plug-in Hybrid ще предложи автономност в 100% електрически режим от над 65 километра./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

М-10Г2ЦС
М-10Г2ЦС
Разфасовка: 205 литра
Цена: 642лв.
Купи