Новини » Любопитно

Новият Civic на Honda Motor Show ще бъде представен през май



Admin04.04.2017г 

Новият Civic на Honda Motor Show ще бъде представен през май

- Представяме новия Civic на Honda Motor Show през май

Новото поколение на Civic пристига в България специално за 25-годишнината на „Бултрако“ АД, официален представител на Honda у нас. Седанът и хечбекът ще отбележат своята официална премиера на юбилейно изложение, което започва от 11 май и продължава до 14 май в зала 5 на столичния IEC. Входът е свободен, а темата на събитието Honda Motor Show – 25 години Бултрако, 25 години Honda в България. Специално за изложението ще пристигнат впечатляващи мотоциклети и автомобили, някои от които лимитирани серии.

Първият шоурум на „Бултрако” е открит на улица „Раковски”, малко след кръстовището с улица „Гурко” по посока „Цар Освободител”. Там са изложени току що внесените от Япония лъскави автомобили Honda от моделите Civic с 3 и 4 врати, лимузината Accord, елегантният и спортен Prelude и многофункционалния Shuttle. Пръв си капарира Civic сив металик г-н Първанов. По-малко от час след него от шоурума излиза и първият напълно платен червен Civic на сем. Стратиеви, които и до днес са сред най-ентусиазираните почитатели на Honda.

От 1992 г. в България се предлага пълната гама автомобили Honda. „Бултрако” е единствената фирма, вносител на японски автомобили у нас, която има директен договор за дистрибуция с производителя в Япония. От 1995 г. започва и внос на мотоциклети, като първия от тях е купен от журналиста Петър Петров.

За Honda
Honda е сред водещите в света производители на продукти за предвижване с широкото си портфолио от автомобили, мотоциклети и ATV, пауър продукти, извънбордови двигатели, плавателни съдове и най-новият лек джет - HondaJet.

Бултрако АД
Бултрако АД и неговите дъщерни компании Бултрако Моторс АД – София, Пловдив и Варна, са специализирани съответно във внос и дистрибуция на автомобили и мотоциклети Honda вече повече от 25 години. Като единствен оторизиран представител на марката за страната, компаниите предлагат пълната гама от автомобили, мотоциклети и ATV на физически и юридически лица, крайни клиенти.

За Астреко Холдинг
Астреко е група компании с основна дейност в автомобилния бранш – внос и дистрибуция на моторни превозни средства. Нашата цел е чрез представяните продукти да подпомогнем в максимална степен опазването на околната среда и здравето на хората, както и да улесним и оптимизираме тяхната мобилност.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама