Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2017: Световна премиера за Opel Insignia Country Tourer



Admin05.04.2017г 

Автосалон Франкфурт 2017: Световна премиера за Opel Insignia Country Tourer

Днес Opel разпространи първите подробности за изцяло новото поколение на Insignia Country Tourer, която ще дебютира по време на международното изложение във Франкфурт. Въпреки че премиерата на автомобила ще бъде чак през септември, заявки за закупуването му ще започнат да се приемат още през юни, а първите доставки се очаква да бъдат осъществени малко след появата му на форума в Германия.

От Opel коментират, че Insignia Country Tourer е идеално решение за онези от потребителите, които са почитатели на зимните спортове и черните пътища, но и за всичко, които ценят високо възможностите за изразяване на персоналността си. Автомобилът, който се отличава със специално разработен екстериор, идва с нова осемстепенна роботизирана предавателна кутия, система за задвижване на четирите колела и увеличено с 20 мм отстояние от пътя, а за уникалност на всеки един негов представители, клиентите ще могат да разчитат на портфолиото за персонализация на марката- Opel Exclusive , което предлага внушителен набор възможности.

Insignia Country Tourer ще бъде оборудвана с адаптивното окачване на Opel- FlexRide, което предлага работа в три основни режима- Standard, Sport и Tour, а за възможно най-лесното товарене и разтоварване на багажите, автомобилът е оборудван със система за безконтактно отваряне на вратата на товарното отделение с жест с крак под задната броня. Самата товарна вместимост на колата е до 1665 литра, което е със 130 литра повече в сравнение с тази на предшественика му.

В оборудването на новия Opel Insignia Country Tourer са включени международно отличените IntelliLux LED матрични предни светлини, прожекционен head up екран, функция за видео наблюдение около цялото превозно средство, адаптивен круз контрол с активно задействане на спирачната система, система за задържане на превозното средство в пътното платно Lane Keep Assist, системата за спешна помощ OnStar и много други.Opel-Insignia-Country-Tourer" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама