Новини » Тунинг

TECHART GrandGT на базата на новото Porsche PanameraAdmin21.04.2017г 

TECHART GrandGT на базата на новото Porsche Panamera

Тунинг компанията TECHART разпространи първите подробности за изцяло новия си проект на тема новото поколение Porsche Panamera.

Основният акцент при новия TECHART GrandGT, който ще бъде наличен за поръчка през юни тази година, попада върху новия екстериорен пакет, който добавя към ширината на автомобила 80 мм, както и върху внушителните 22-цолови алуминиеви джанти, а през втората половина на годината, от тунинг-компанията ще лансират на пазара и изцяло нова спортна изпускателна система.

При GrandGT, от TECHART са обърнали сериозно внимание и върху подмяната на цели елементи от екстериора на Panamera, като един от най-впечатляващите примери в случая е и изцяло новия преден капак, който е направен от въглеродни нишки. От карбон могат да бъдат изработени и голяма част от интериорните елементи, а за меките повърхности е предвидена Alcantara.

Специално за GrandGT от TECHART предлагат своя Type-7 многофункционален спортен волан с диаметър от 360 мм и ергономичен дизайн, както и възможност за цялостна персонализация на вътрешността спрямо клиентските предпочитания.
Източник:Porsche-Panamera" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама