Новини » Любопитно

Серия кратки филми на Volkswagen Crafter проследява вдъхновяващите истории на български предприемачи



Admin23.05.2017г 

Серия кратки филми на Volkswagen Crafter проследява вдъхновяващите истории на български предприемачи

Серията кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

„За да се превърне в перфектен партньор за всеки бизнес Volkswagen Crafter е разработен според конкретните нужди и изисквания нашите клиенти. Така вече можем да им предложим един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че неслучайно новият Crafter е носител на титлата „Международен ван на годината” за 2017.

Първото видео представя Драгомир Кузов - основател и Изпълнителен директор на DRAG Bicycles, от който научаваме, че България се нарежда на 4-то място по производство на велосипеди в Европа, а тази година броят произведени велосипеди у нас ще достигне близо 1 млн.

В поредицата „Тънкостите в модерния занаят” могат да бъдат видени още вдъхновяващите истории на производителите на сглобяеми къщи SWEET HOME, производителите на ски и сноуборд дъски CLOUDNINE, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими ХЕМУС, млекарници ДОБРЕВ и др. Филмите ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи до есента.

 

Факти за Volkswagen Crafter:

• Volkswagen Crafter е носител на престижната титла „Международен ван на годината 2017”, която се присъжда от експертно жури от 24 държави
• Volkswagen Crafter е разработен в тясно сътрудничество с целеви потребителски групи
• Volkswagen Crafter е единствен в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия за три различни концепции на задвижване
• Volkswagen Crafter предлага богата гама моделни варианти, налични дори за версиите с най-голям тонаж
• Volkswagen Crafter е с електромеханично кормилно управление и надежден и икономичен ЕВРО 6 двигател подходящ, кактo за дълги дистанции, така и за шофиране в градски условия.





Коментари

Добави коментар

Реклама