Новини » Изложения

Ford показва лекотоварната си мощ на изложението TRUCK EXPO 2017



Admin01.06.2017г 

Ford показва лекотоварната си мощ на изложението TRUCK EXPO 2017

На Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017, което се провежда от 1-ви до 3-ти юни на летище Лесново, Ford показва на самостоятелен щанд лекотоварната си гама. По време на изложението и специално за посетителите Мото-Пфое са подготвили ексклузивни условия за покупка и лизинг.

Лекотоварните модели на Ford се предлагат с 5-годишна гаранция или 250 000 км пробег и са с възможност за данъчен кредит.

Най-продаваните лекотоварни автомобили през 2015 и 2016 година в Европа са именно с марката Ford. Моделите Courier, Connect, Custom и Transit увеличават пазарния си дял в страните на Стария континент, благодарение на издръжливостта, надеждността, ниските си експлоатационни разходи и водещата си безопасност.

Пазарният им успех се дължи също на големия интерес към изцяло новите дизелови двигатели Ford EcoBlue, представени през 2016 г. Те намаляват разхода на гориво до 13% в сравнение с досегашния 2.2-литров TDCi двигател.

Ford Courier
Пъргав и стилен, най-новият и компактен автомобил в гамата е същевременно и най-достъпният от семейството на Transit. Courier възнаграждава с водещи ергономия, пътно поведение и комфорт. Ниските експлоатационни разходи, оптималното му товарно пространство и екстремно ниският разход на гориво от 4.0 л/100 км го превръщат в същински герой на труда. Системата Ford Easy Fuel спестява скъпоструващи ремонти, като предотвратява зареждането с погрешен тип гориво. За ограничен период от време компактният Courier е на специална цена от 19 055 лв. без ДДС.

Ford Custom
Transit Custom се отличава с голямо и практично товарно отделение. Моделът се предлага в две дължини и две височини, а максималната дължина на товара е съответно 3 и 3,5 м. За намалените разходи за поддръжка на Custom допринасят увеличените сервизни интервали – на 50 000 км или 2 години. Благодарение на функционалността, товароносимостта, модерните технологии в помощ на водача и за комфорта на пътуващите, Custom бе избран за Международен ван на 2013 година още с представянето си на пазара. Притежава максималните 5 звезди на тестовете за безопасност на Euro NCAP.

Ford Transit
Легендарнa издръжливост и надеждност, 4х4 задвижване, над 450 модификации, гъвкав обем и товароносимост – това е еталонът Ford Transit. В автобиографията му са записани повече от 50 години история и над 8 милиона продадени автомобила. За да отговори на най-високите клиентски изисквания, флагманът е кален в изтощителни пътни тестове и изпитания за върхова издръжливост във всякакви условия – от +40 до -40 градуса. Transit е и с водещи разходи за поддръжка: удължени интервали на сервизно обслужване и намалено време за регулярно обслужване, и има висока остатъчна стойност. Предлага се с новото поколение икономични EcoBlue двигатели.

Новият Ford Ranger
С ненадмината си комбинация от здравина и комфорт, новият Ranger Ви позволява да се насладите на екстремната страна на живота без да се отделяте от комфорта на модерния автомобил. Пригоденият за всякакви условия пикап неслучайно е най-продаваният за 2016 г. в Европа. Притежава най-добрата дълбочина на газене в класа от 800 мм, безкомпромисна безопасност (максималните 5 звезди от Euro NCAP), модерни технологии в помощ на водача, избираемо 4х4 с режим на превключване в дижение. С 1.3 тона товарен капацитет, 1.8 куб.м товарен обем и 3.35 т максимално тегло на прикачения товар, новият Ranger надеждно превозва всякакви товари.
Източник:Ford-показва-лекотоварната-си-мощ-на-изложението-TRUCK-EXPO-2017" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама